Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Colette Jacquemijns - 07-03-2016
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Prachtig hebben we het gehad in Zuid-Afrika. Het was ontzettend genieten en zo relaxed! Zo veel bijzondere dingen die we gezien en meegemaakt hebben. Het was warm, letterlijk en figuurlijk. Ook het eten en drinken was heerlijk.

De guesthouses, lodges en B&B's waar wij verbleven waren zeer gevarieerd en luxe. Onze accommodatie in Oudtshoorn, een prachtige actieve struisvogel-boerderij, met wijdse uitzichten en mooie cottages, sprong er boven uit.

We zijn lekker actief bezig geweest en hebben o.a. de fietsexcursie door de wijnvelden gedaan. Zeer aan te bevelen. Het is een goede manier om alles te bekijken en aan den lijve te ondervinden! De gids die we hadden kon ons veel vertellen. Hij was goed onderlegt en heeft ons veel verteld over zijn eigen leven in Zuid-Afrika en zijn ervaringen. Hij wist veel te vertellen over de wijn, de estates en de omgeving.

De gehele organisatie van de reis was Prima. Bij het vinden van onze accommodatie in Oudtshoorn hebben we wat moeite gehad. Maar dit is dan ook het enige kleine puntje dat we hebben op te merken. De rest van de reis was perfect georganiseerd, inclusief de opvang op de luchthaven van Kaapstad.

Onze hoogtepunten zijn: Kaapstad; Robbeneiland; Fietsen door de wijnvelden; Oudtshoorn en Plettenberg Bay.