Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Anneke & Elly - 24-09-2019
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Onze vakantie was in een paar woorden samen te vatten: een geweldige reis.

Het aangrezend prive-reservaat van Kruger sprong er voor ons uit. Vooral de combinatie met het bushcamp, waar wij ook wandelsafari's hebben gedaan.

Alle gamedrives waren super, de ochtend drives net iets beter. De wandelsafari's waren helemaal top.

Ondanks dat de reisorganisatie flexibel en op maat deze rondreis voor ons heeft georganiseerd, kon het verwachtingsmanagement en de planning soms nog wat scherper: zo konden onze vier nachten in een exclusief safari-kamp bij Kruger beter gesplitst worden in twee nachten in het bushcamp en twee nachten in de lodge (konden we gelukkig ter plekke aanpassen). Verder was de voorlichting over de lange busrit naar Kruger te optimistisch: de aangekondigde prachtige rit bleek een route over de snelweg te zijn die puur als doel had om ons zo snel mogelijk van A naar B te brengen.

De wandelsafari's raden wij echt aan om te ondernemen in een rondreis naar Zuid-Afrika. Wij hebben een aantal prachtige foto's kunnen maken, waarvan je er een aantal kunt vinden op de Footprint website. De volgende keer gaan wij het zuidelijke gedeelte van Zuid-Afrika verkennen.  
 

Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen -