Natasja Bruëns - 15-08-2016
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Zuid Afrika is voor ons prachtige natuur, cultuur, vriendelijke mensen, tegenstelling rijk/arm en blank/zwart. Het bezoek aan township Langa en het Apartheidmuseum was indrukwekkend, aangrijpend en leerzaam. We hadden dit niet willen missen. De game drives waarbij we op zoek gingen naar de Big 5 in Inverdoorn en Addopark waren leuk. De ranger in Inverdoorn was erg onderhoudend. De struisvogel excursie in Oudtshoorn was erg leuk! Ook Pinguïns Boulder Beach, de walvissen bij Hermanus en op een segway touren door de wijnvelden van Stellenbosch waren voor ons hoogtepunten en mag je echt niet missen. 

Het was fijn dat toen we aankwamen, iemand was die ons verwelkomt en je de weg wijst. Deze "meet & greet" was erg leuk! De autoverhuur is goed verlopen. We hebben nog één keer onderweg contact gehad met de lokale vertegenwoordiger. We stonden voor een dichte poort, er werd toen snel actie ondernomen zodat we alsnog naar binnen konden! Fijn! De accommodatie in Capetown was erg luxe. We hebben daar erg genoten van de ontbijtjes, heerlijk! We vonden het heel erg jammer dat we maar één overnachting hadden in Inverdoorn Game Reserve. Het guesthouse in Oudtshoorn was heerlijk en relaxed! 


Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: op safari aan de Tuinroute! Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen: Pinguïns boulder beachZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen: township bezoekZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: op een segway door de wijnvelden van StellenboschZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: op safari in een prive reservaatZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen: de struisvogel farm bij Oudtshoorn was erg leukZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen: genieten van prachtige uitzichten aan de Tuinroute


 
Footprint Travel
Voordat je doorgaat...
Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website.
Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!

Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis?
Rondreizen Riksja Travel