Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Carin Weitering - 14-11-2016
Cijfer voor deze reis: 9 van 10Wat een topreis met heel veel afwisseling!
Over het algemeen overtroffen de accommodaties onze verwachtingen. De lodges in Limpopo waren uitstekend en de Game Reserve was absoluut een topper. Bij de Panorama Route overnachten we in een lodge met een bijzondere warme sfeer en het was comfortabel. In het Krugerpark zelf viel de accommodatie ons helaas wat tegen. Er was alleen een gemeenschappelijke en ondermaatse keuken aanwezig. Gelukkig konden we uitwijken naar een prima restaurant in het park!
Het was erg leuk dat de variatie in acco's was groot, never a dull moment!

Qua excursies was de bush walk om 4.30am in Kruger Park, geweldig. Ook de door ons geboekte bush walk naar de Grote Watervallen met een Venda gids (in Limpopo) kan ik iedereen aanraden.

Onze absolute hoogtepunten van de reis waren de bush walk in de vroege ochtend in Krugerpark en de Panoramaroute, door de vallei van de Blyde Rivier Canyon.
 
De organisatie: De Informatievoorziening was uitstekend. Overal waar we kwamen werden we hartelijk ontvangen en was men op de hoogte van onze komst. Niets dan lof voor de organisatie!


Zuid-Afrika reizen - De Panorama Route