Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Tess - 20-09-2019
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


De reis was een Topvakantie met leuke locaties en vooral zalige safari’s!

De accomodaties op zich waren meestal goed gelegen. Enkel hygiëne was in meerdere accomodaties niet top, wat wel eens kon tegenvallen. De accommodatie in Hazyview was ondanks de moeilijke weg om er te geraken een zeer mooie en aangename locatie. Het eten was er ook zeer lekker! De accommodatie in Kaapstad was ook een zeer fijne plaats waar we een zeer ruime kamer/ appartement kregen, wat we apprecieerden. Ons verblijf in St Lucia (naam van hotel even kwijt) was op en top, heel veel info gekregen, zeer mooie kamer en tuintje,...

De morning walk in Kruger park is echt een aanrader! Zelf hebben we ter plaatsen ook nog een evening en morning drive geboekt. Vanuit St Lucia hebben we ook een halve dag safari geboekt naar Hluhluwe Imfolozi park, ook een aanrader.

We werden goed verwelkomd door de Meet&Greet persoon. We kregen toen ook info en tips. Buiten een foutje wat het hotel betreft, was alles dik in orde. 

Deze reis was geweldig van begin tot einde. Kruger park is een niet te missen deel van de reis als je van dieren houdt. We verbleven er drie dagen. Dit mocht eigenlijk langer. Een week om alle delen van het park te kunnen afgaan is ideaal. Daarbij is St Lucia ook een zeer aangename plaats, waar je nijlpaarden, krokodillen en vele vogels kunt bezichtigen.