Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Daan Tazelaar - 29-10-2018
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


WAANZINNIG!!!! Wat hebben jullie een geweldige plekken voor ons uitgekozen!! Ongelooflijk. 
 
Absolute top accommodaties hadden wij in Kruger (private game reserve), Drakensbergen, Phalaborwa, Louis Trichardt en Marakele National Park. 

Excursies die wij zouden aanraden zijn: Alle game drives in Marakele, Phalaborwa en Thornybush zijn waanzinnig. Vooral die in Thornybush waren bij uitstek het hoogtepunt van onze vakanties. De fietstour in Soweto in Johannesburg was erg leuk! Minder geweldig vonden wij de nijlpaarden cruise in St. Lucia, ons inziens waren er andere aanbieders daar die beter waren. 

De organisatie is grotendeels goed gegaan, met wel een paar minpuntjes/missers geweest. De informatievoorziening ter plekke bij de accommodaties was doorgaans heel goed; ze gaven ons meteen aan wat we nog voor excursies bij konden boeken, of dat we bijvoorbeeld onze was konden laten doen. Ook vinden we dat Footprint echt een GEWELDIGE combinatie van cultuur, mensen, natuur en wildfile voor ons heeft gemaakt! En we vonden het echt heel erg leuk dat de meeste accommodaties echt heel persoonlijk voelden, en heel uniek. We vonden het echt heel fijn dat we met jullie konden blijven schakelen, tijdens het boeken van onze reis, als we toch weer 'net' even iets anders wilden. We zijn enorm tevreden, en ik zou zonder enige twijfel en met heel veel plezier nogmaals via jullie boeken.
Als verbeterpunt zien wij de routebeschrijving, de consistentie tussen de vertrekbrief en de dag-tot-dag planning en extra aandacht voor de kamer indeling die de klant wenst. Na een miscommunicatie over de auto (wel of geen automaat) is dit ter plaatsen zeer goed opgelost door Footprint.