Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Hans de Koning - 04-04-2017
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Onze vakantie door Zuid-Afrika was waanzinnig. De accommodaties gedurende de reis waren op fantastische locaties. Alleen St Lucia viel ons tegen, zowel de locatie als het plaatsje.
Swaziland was super, hier had ik graag veel langer willen verblijven, net als Kaap de Goede Hoop!
 
Echt alle geplande excursies waren top. Fietsen in Soweto, de game drives, Bike & Wine tour en het mountainbiken in Swaziland. Zeker aan te bevelen is de wandeling Robberg Nature Reserve bij Plettenberg, aangeraden door George de eigenaar van de B&B, een super gastheer. Het verblijf in Umhlanga Rocks is te kort voor 1 nacht, heerlijke B&B, oester bar en het strand.

De reis was keurig geregeld, prima op tijd, het kon niet beter. Net zo goed als onze trip in Bali met Footprint Travel. Onze overnachting in Knysna was niet zo goed gepland, wel heel goed opgelost!

De vakantie in Zuid-Afrika was zeer compleet en afwisselend. We hadden niets willen missen. De 26 dagen waren eigenlijk nog te kort. Overal waren minimaal 2 overnachtingen nodig om alle indrukken te kunnen verwerken en daarnaast te kunnen ontspannen.