Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Walter Buitendijk - 11-01-2016
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Wat een fantastische reis hebben we gemaakt. We zullen nog vaak aan deze reis terugdenken!

We zijn heel tevreden over de verschillende accommodaties. Voor ons sprong de accommodatie in Oudtshoorn er uit. Wat een schitterende locatie! Verder vonden we de locatie in Addo tegek. Minder vonden we het hotel in Johannesburg. En in Kaapstad hadden we toch liever in wat kleinere accommodaties verbleven.... Maar dat was eigenlijk een beetje onze eigen schuld...
 
Qua excursies hebben we alleen de Morning Walk in het Kruger Park gedaan. Dit vonden we zeker de moeite waard, al hebben we helaas weinig dieren gezien.

De organisatie vooraf en tijdens de reis, en de informatievoorziening waren prima en goed geregeld. We hadden een eigen navigatie meegenomen, maar de beschrijving van de route was verder okay .. wel in het Engels, maar voor ons goed te volgen.

Eén van de hoogtepunten was ons verblijf en de game drives in het Krugerpark. Achteraf hadden we graag een extra dag gehad. Ook het Addo Olifanten Nationaal Park vonden we heel indrukwekkend, met zoveel olifanten op één plek.