Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Iris van Geer - 18-01-2016
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


De accommodaties zijn over het algemeen allemaal prima en goed. Vaak vonden wij de accommodatie op een mooie locatie, al helemaal in de wildparken. Een aantal lokaties raden we echter niet aan. 

Qua excursies is de nacht game drive in Phalaborwa geweldig. Dit raden wij zeker aan! De nijlpaarden-boottocht in St. Lucia is ook een aanrader. Daarnaast hebben we in St. Lucia een extra safari naar Hluhluwe-Imfolozi Nationaal Park gemaakt, wat ook erg de moeite waard is om te doen. 

Wat op ons echter de meeste indruk heeft gemaakt zijn de olifanten die naast onze tent stonden, in Marakele NP. Verder is het een onvergetelijke ervaring om al het wild van dichtbij, vanuit je eigen auto, te zien grazen en lopen,deprachtige uitzichten in de bergen, de zonsopgang in het Krugerpark! We hebben meerdere keren de gehele Big5 kunnen afvinken, en daarnaast nog meer bijzondere dieren. En het braaien op een groot kampvuur in de bush is ook fantastisch!

 


Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen -