Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Marielle - 08-10-2018
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Wij hebben een hele fijne vakantie gehad, in een heerlijk land met heerlijk eten en hele fijne aardige mensen. We komen hier zeker in de komende vijf jaar nog een keer terug.

We vonden de meeste accomodatieserg fijn. Al waren er ook een aantal accommodaties bij waar we minder tevreden over zijn,

Wij hebben een fietstour gedaan, de brandy proeverij die wij verwachtte zat er echt niet bij. Ook hebben we een game drive in Addo gedaan. Zowel de game drive en fietstour zouden wij iedereen aanraden! Graag waren wij bij deze excursies van betere informatie voorzien.

Wij waren voorafgaand aan de reis heel blij dat we het bij jullie hebben geboekt. Alle informatie werd naar ons gemaild en we hoefde zelf helemaal niks uit te zoeken. Fijn dat we warden opgehaald vanaf het vliegveld en we ons daar geen zorgen over hoefde te maken. Ook fijn dat we de eerste dag even gebeld waren om te checken of alles goed is gegaan. FIjn dat als ik iets nodig had wat gelijk werd gemaild naar mij. Wij waren zelf op huwelijksreis en hadden het leuk gevonden als daar extra aandacht aan was besteed.