Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Marianne Hofmans - 30-11-2015
Cijfer voor deze reis: 8 van 10


Amazing!! Veel rijden maar onvergetelijk. Het uitzicht op de 3 Rondavels (Panoramaroute) was prachtig. De ochtendwandeling in het Krugerpark was zeer bijzonder. Het begon al met de rangers, die heel kundig maar ook grappig waren (Kuifje op safari). De ochtend wandeling in het Krugerpark was echt een super ervaring. We stonden oog in oog met neushoorns, olifanten etc. De nachttour was helaas voor ons een minder succes. Niets gezien behalve 1 slang en een flits van een hyena. Het bezoek aan het dorpje in Swaziland was leuk, ze maakten er een hele voorstelling van voor ons viertjes.
 
De organisatie was allemaal prima in orde. We hebben eigenlijk overal zeer vriendelijke en behulpzame mensen ontmoet. Een nacht in Cederberg was niet de moeite van de lange autorit waard. Kaapstad was zo leuk dat een dag langer ook wel een goed idee was geweest. 

Alle accomodaties waren goed, behalve de accommodatie in Cederberg. De accommodatie in White River was prachtig, aardige mensen en mooie omgeving. De variatie in accommodaties was ook erg leuk. 


Zuid-Afrika reizen - Prachtige uitzichten op de PanoramarouteZuid-Afrika reizen - Wandeling met ranger in het Krugerpark: absoluut ons hoogtepunt!Zuid-Afrika reizen - Dansen in het dorpje in SwazilandZuid-Afrika reizen - Aardige mensen in Zuid-Afrika!Zuid-Afrika reizen - Pinguins spotten in de Kaap!Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Prachtige uitzichtten aan de kust.