Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
Ies Bos en Yvonne Hendriksen - 20-11-2014
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


We hadden een prachtige reis. De natuur in Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho is overweldigend. We hadden de mooiste accommodaties en “een dag leven als een Zulu” is heel speciaal en iets wat je niet moet missen. Lesotho was een hoogtepunt. Wat een  aardige mensen. De ponyrit is geweldig en ook wandelen met een gids door het land en door de dorpjes was erg leuk. Het bezoek aan de projecten in de townships in Kaapstad is echt even slikken, maar als je dan ziet wat voor initiatieven er zijn en je praat met de mensen die daar werken ga je toch weer met een goed gevoel naar huis.

Deze excursies waren onze hoogtepunten en zouden we iedereen aanraden:
  • De wandelsafari in Krugerpark was speciaal, al hebben we deze af moeten breken vanwege de regen, we hebben toch een beetje van de spanning en de instructies meegekregen en dat was al leuk.
  • De ponyrit in Lesotho was super. We hadden deze wel iets ingekort omdat de paden erg glibberig waren en daarom ook een wandeling met een gids gemaakt. Deze dag was een van de mooiste dagen.
  • De meeste indruk maakte het bezoek aan de projecten in de townships van Kaapstad. Deze zou ik zeker aanraden aan andere reizigers. Het was schokkend om de verhalen van de Community Outreach te horen en tevens zo inspirerend om te zien wat ze bereiken.  Met name de hartelijke ontvangst bij het scholingsproject en de gesprekken met de scholieren was bijzonder. Om nooit te vergeten.

Kortom als je deze reis doet zie je alle kanten van Zuid-Afrika en ontdek je wat voor een mooi land het is met bijzondere natuur, bijzondere dieren en ook bijzondere mensen. We geven de reis een 9!
 


Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Uitzichtspunt op Panoramaroute bij GraskopZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Een dag leven als een ZuluZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Wandelen in de DrakensbergenZuid-Afrika reizen - Lesotho: ponyrit door de bergenZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Inspirerende goede doelen bezoeken in de township van Kaapstad.