Margreet Wigmans - 13-01-2017
Cijfer voor deze reis: 9 van 10


Wat een fantastische en gave reis! Zoveel verschillende dingen en landschappen gezien! Geweldig!

Excursies en accommodaties 
De safari's in het Krügerpark waren geweldig. Die zou ik zeker aanbevelen en ook de wandelsafari: wat een beleving! De nijlpaarden cruise in St Lucia was ook erg leuk. Ik vond de accommodaties goed. De accommodaties werden steeds beter, naarmate we zuidelijker kwamen. Degene die eruit sprong is het appartement in Kaapstad. Was geweldig, mooi uitzicht, leuk personeel en groot appartement. Mooie plek om de reis af te sluiten.​

Wat vind je van de organisatie van de reis? 
Ik vond de informatievoorziening erg goed. Het contact van tevoren met Sanne van Footprint Travel was erg fijn, hele snelle en uitgebreide reacties. Ik kon met al mijn vragen bij haar terecht. Ook tijdens de vakantie heb ik haar nog een keer gemaild en dezelfde dag nog een reactie terug. Ook op alle accommodaties ging het gemakkelijk en was alles geregeld. Ze wisten ook van de excursies en zij gaven ons dan weer informatie daarover. De auto was ook goed geregeld. 

Onze hoogtepunten op deze reis:
Het was een geweldige reis met veel verschillende landschappen. We hebben heel veel gezien en gedaan. De safari's zijn zeker de hoogtepunten van de vakantie, maar Kaapstad was ook erg leuk. De top 3 van onze vakantie is:
1: Sunset gamedrive Krügerpark
2: Wandelsafari Krügerpark
3: Selfdrive Addo Elephant Park
 


Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: jonge leeuwZuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika reizen - Zuid-Afrika: Nijlpaarden in St LuciaZuid-Afrika reizen - Safari in Zuid-Afrika: zebraZuid-Afrika reizen - Safari Zuid-Afrika: prachtige neushoorn gespot!