Zuid-Afrika: de Big 5 en nog veel meer! 

Het Krugerpark of het kleinere Hluhluwe park bij St. Lucia zijn heel geschikt voor selfdrive safari's. Wil je de Big Five zien, maar is malaria een belangrijk punt voor je? Denk dan eens aan de Waterberg. Maar het is ook leuk om uit de auto te kunnen komen en je tussen de dieren te begeven. Dit gaat natuurlijk niet als er leeuwen of olifanten rondlopen! Footprint Travel heeft daarom een aantal safari lodges geselecteerd waar geen gevaarlijke dieren zijn. Al wandelend zie je een giraf aan een boom knabbelen in Waterberg, en in Swaziland fiets je tussen de zebra's door. Of ben je van plan de tuinroute en wijnroute bij Kaapstad te rijden, maar wil je ook op safari? Dan kun je genieten van de enorme olifanten kuddes van Addo Elephant park. Geen lid van de Big Five, maar toch heel gaaf, groot én gevaarlijk: de nijlpaarden op de riviercruise in St.Lucia. Wil je je Big Five lijstje aanvullen tot de Big Seven? Ga dan kooiduiken met witte haaien en walvissen spotten bij Hermanus aan de Tuinroute!
 

Een safari reis in Zuid-Afrika stel je zelf samen!

We willen je een onvergetelijke safari ervaring geven die helemaal aansluit op jouw wensen. Bij ons boek je dus geen ‘standaard all-in’-pakket, maar je stelt zelf je safari reis Zuid-Afrika samen met onze handige Zuid-Afrika bouwstenen. Je maakt je eigen, unieke Zuid-Afrika reis verder op maat met extensies, Fair Trade excursies en autohuur in de categorie van jouw keuze.
 

Complete safari reizen in Zuid-Afrika

Ben je niet zo'n puzzelaar en wil je liever snel weten hoe je Zuid-Afrika reis er uit kan zien? We hebben een aantal goed gevarieerde Zuid-Afrika reizen samengesteld, kijk hiervoor onder Individuele Zuid-Afrika rondreizen. Wil je ergens langer op safari of een nachtje langer blijven? Of staat het park waar jij graag naar toe wilt er net niet tussen? Geen probleem, we bieden reizen op maat. Bij ons kun je alles in één keer regelen: je overnachtingen, je autohuur, en als je wilt regelen we ook de vliegtickets voor je.
 

Op safari in Zuid-Afrika is één grote ontdekking

Een aantal leuke safari mogelijkheden hebben we alvast voor je op een rijtje gezet. Waar ligt jouw voorkeur? 
 
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter