5x Betoverende slaapplekken in Jordanië

5x Betoverende slaapplekken in Jordanië

Welkom in Jordanië, een land doordrenkt met oude geschiedenis, adembenemende landschappen en gastvrije culturen. Maar wat maakt een reis naar dit betoverende land nog specialer? De juiste slaapplek! Hier ontdek je de 8 mooiste en meest betoverende slaapplekken die je reis naar Jordanië een sprookjesachtige ervaring zullen maken. Van een romantisch bedoeïenen kamp in de woestijn tot charmante hotels met prachtige uitzichten, deze plekjes zullen je hart stelen!

#1 Little Petra Bedouin Camp - Al Hayy

Stel je voor dat je onder een fonkelende sterrenhemel slaapt, omringd door de uitgestrekte zandduinen en de betoverende stilte van de woestijn in Jordanië. Bij Little Petra Bedouin Camp wordt deze droom werkelijkheid en word je ondergedompeld in de authentieke Bedoeïenenervaring.

Wanneer je 's ochtends ontwaakt in je traditionele Bedoeïenentent, voel je meteen de magie van de woestijn om je heen. De zachte ochtendzon werpt haar eerste stralen op het zand, terwijl je geniet van de rust en sereniteit die de woestijn te bieden heeft. Het geluid van de wind fluistert door de tent, terwijl je jezelf langzaam uitrekt en je voorbereidt op een dag vol avontuur. Little Petra Bedouin Camp biedt je de kans om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en jezelf onder te dompelen in de rust en schoonheid van de woestijn. Het is een ervaring die je voor altijd bij zal blijven, waar je de gastvrijheid van de Bedoeïenen hebt ervaren en hebt genoten van de magie van de woestijn.

#2 Rum Magic Nights - Wadi Rum

Betreed de betoverende wereld van Wadi Rum en laat je verrassen door de magie van Rum Magic Nights. Dit bijzondere kamp in Jordanië biedt een onvergetelijke ervaring, waar luxe tenten je uitnodigen om te genieten van de prachtige omgeving en de rust van de uitgestrekte woestijn.

Stel je voor dat je je tent betreedt en wordt verwelkomd door een comfortabele en stijlvolle inrichting. De zachte bedden en de knusse sfeer nodigen je uit om even helemaal tot rust te komen na een dag vol avontuur. Terwijl je in je tent ligt, word je omringd door de stilte van de woestijn en de magie van de sterrenhemel die boven je fonkelt. Het kamp is perfect gelegen om te genieten van de spectaculaire zonsondergangen die de woestijn kleuren met warme tinten van oranje en roze. Terwijl de zon langzaam achter de horizon verdwijnt, kun je je verwonderen over de schoonheid en de sereniteit van dit ongerepte landschap.

#3 Luxury Rum Stars Camp - Wadi Rum


Stel je voor dat je de drukte van het dagelijks leven achter je laat en je onderdompelt in een betoverende ervaring onder de sterren in de uitgestrekte woestijn van Wadi Rum in Jordanië. Bij het Luxury Rum Stars Camp komt deze droom tot leven op een ongeëvenaard niveau van luxe en comfort.

Bij aankomst word je verwelkomd door de majestueuze bedoeïenententen, die zijn ingericht met oog voor detail en comfort. Na een dag vol avontuur en ontdekkingen, is het tijd om te genieten van een culinair feestmaal dat speciaal voor jou is bereid. Onder de fonkelende sterrenhemel word je uitgenodigd om plaats te nemen aan een prachtig gedekte tafel, waar de heerlijke geuren van lokale gerechten je tegemoet komen. Laat je smaakpapillen verwennen met een scala aan smaken en aroma's, terwijl je geniet van het gezelschap van medereizigers en de geluiden van de woestijn op de achtergrond.

#4 The House Boutiques Suites - Amman

Betreed de bruisende hoofdstad van Jordanië, Amman, en laat je onderdompelen in de luxe en stijl van The House Boutique Suites. Dit chique hotel is de perfecte uitvalsbasis om de stad te verkennen en biedt een ongeëvenaarde combinatie van modern comfort en Arabische elegantie.

Het hotel biedt een scala aan voorzieningen om je verblijf onvergetelijk te maken. Neem een verfrissende duik in het zwembad, ontspan in de luxe spa of geniet van een heerlijke maaltijd in het restaurant, waar je kunt kennismaken met de rijke en smaakvolle Jordaanse keuken.

#5 Night Magic Camp - Wadi Rum


Stap in de betoverende wereld van de woestijn en laat je meeslepen door de magie van Night Magic Camp. Dit intieme kamp in Jordanië, gelegen te midden van de adembenemende schoonheid van Wadi Rum, biedt een onvergetelijke ervaring waarbij je de traditionele Bedoeïenenlifestyle kunt ervaren.

Bij aankomst word je verwelkomd in authentieke Bedoeïenententen, ingericht met comfortabele bedden en traditionele decoraties. Terwijl je je nestelt in het hart van de woestijn, omringd door de stilte en sereniteit, voel je de magie van dit bijzondere landschap tot leven komen. Bewonder de betoverende zonsondergang boven de golvende zandduinen, terwijl de hemel in een palet van warme tinten verandert.

Of je nu wilt overnachten in een Bedoeïenentent onder de sterrenhemel, genieten van het adembenemende uitzicht op historische locaties of jezelf onderdompelen in de bruisende sfeer van de steden, Jordanië biedt een scala aan unieke en betoverende slaapplekjes. Deze 8 accommodaties zijn slechts een voorproefje van wat dit prachtige land te bieden heeft. Dus plan je volgende Jordanië rondreis en kies de slaapplek die jij niet mag missen! Vergeet niet, in Jordanië is elke overnachting een avontuur op zich!