8x Geweldige slaapplekken in Kroatië

8x Geweldige slaapplekken in Kroatië

Welkom in het adembenemende Kroatië, een land vol natuurlijke schoonheid en culturele schatten! Laat je betoveren door de betoverende landschappen en historische bezienswaardigheden die dit land te bieden heeft. Onze Kroatië Nomad Anne heeft speciaal voor jou de meest unieke en must-go-to slaapplekken uitgekozen om jouw reiservaring in Kroatië compleet te maken. Dus laat je enthousiasme de vrije loop en maak je klaar om te genieten van de meest bijzondere slaapplekken die dit land te bieden heeft! Van charmante hotels aan de kust tot gezellige appartementen in historische steden en van luxe resorts op afgelegen eilanden tot eco-vriendelijke glampinglocaties in de ongerepte natuur - hier vind je de perfecte uitvalsbasis om te genieten van al het moois dat Kroatië te bieden heeft!

#1 Boutique B&B Villa Faggioni: Betoverend verblijf in Cavtat

En wat dacht je van Boutique B&B Villa Faggioni in Cavtat? Daar voel jij je alsof je in een sprookje bent beland. Deze prachtige villa verwelkomt je met zijn charmante en artistieke uitstraling, waardoor je je meteen als een hoofdpersonage in een sprookje voelt. Boutique B&B Villa Faggioni is niet zomaar een slaapplek; het is een ware oase van rust en schoonheid. De villa is liefdevol ontworpen met oog voor detail en doordrenkt met een sfeer van elegantie en verfijning. Elk element, van de prachtige architectuur tot de smaakvolle inrichting, draagt bij aan de unieke charme en warmte van de plek.

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van deze betoverende villa is het adembenemende uitzicht op de Adriatische Zee. Vanaf het terras kun je genieten van een panoramisch zicht op de glinsterende wateren die zich uitstrekken tot aan de horizon. Het is een spectaculaire achtergrond die elke ochtend tot leven komt wanneer je geniet van een heerlijk ontbijt op het terras. Een echte aanrader dus!

#2 Apartments & Rooms Graso in het hart van Split

Deze prachtige appartementen en kamers zijn een echt aanrader! Gelegen op nog geen 50 meter van de historische binnenstand en met een prachtig uitzicht op de Riva Promenade de perfecte plek in Split. Verken de smalle straatjes, geniet van het zonnetje aan de boulevard of boek een boottocht en ontdek de helder blauwe wateren. Mocht je ’s avonds geen zin hebben om te zoeken naar een leuk restaurant? Strijk dan neer bij de naastgelegen Fabrique Pub en geniet van de meest heerlijke BBQ plates!

#3 Apartmenets Lota: Eilandgeluk in Supetar

Start hier jouw eilandleven in Kroatië! Ontdek de mooie plek Supetar op het eiland Brac en voel je meteen thuis bij Apartments Lota. Deze fijne appartementen hebben alles wat je nodig hebt voor een leuk verblijf. Met het heldere water dichtbij kun je lekker zonnen op het strand, watersporten uitvoeren of gewoon relaxen en genieten van de rust. 's Avonds kun je de mooie straatjes van Supetar verkennen en lekker eten in lokale restaurants. Je zult het daar heel fijn vinden en de natuur is er ook echt geweldig.

#4 Rooms Villa Duketis: Kleurrijke paradijs in Rovinj

Hier, in dit betoverende kuststadje aan de Adriatische Zee, vind je een hotel dat perfect past bij de levendige sfeer en de gekleurde huisjes die de stad zo kenmerken. Dit hotel is een waar feest voor de zintuigen, met zijn vrolijke en levendige kleurenpalet dat je meteen in een blije stemming brengt. Vanaf het moment dat je de lobby binnenstapt, word je omringd door een overvloed aan kleuren en een speels design dat je ogen direct vangt. De kamers zijn prachtig ingericht en bieden een comfortabele en stijlvolle uitvalsbasis om te genieten van al het bruisende leven dat Rovinj te bieden heeft.

Wanneer je de deur van het hotel uitstapt, betreed je een betoverende wereld vol smalle straatjes, geplaveide pleinen en gekleurde gevels. Rovinj staat bekend om zijn schilderachtige schoonheid en het is een waar genot om door de kronkelende straatjes te dwalen, elke hoek onthult nieuwe verrassingen en adembenemende uitzichten. Stop bij een van de gezellige cafés voor een verfrissend drankje en observeer het levendige straatbeeld om je heen.

#5 Successus Old Town House: Historische charme in Hvar

Hvar roept je! En de beste plek om de leuke sfeer van dit eiland te ervaren, is Successus Old Town House. Dit gerenoveerde oud huis is de perfecte combinatie tussen authentieke chrme en moderne comfort. Het ligt in het centrum van de oude stad, waar je kunt genieten van de gezellige sfeer van Hvar. Je kunt door de leuke straatjes wandelen, levendige bars en clubs ontdekken en de hele nacht dansen. Maar vergeet niet om te ontspannen op de mooie stranden en te genieten van prachtige zonsondergangen, waar Hvar zo bekend om staat. Dit wordt een vakantie vol plezier, relaxen en hele leuke momenten!

#6 Villa Asta Medulin: Rust en comfort in Medulin

Welkom bij Villa Asta Medulin, een oase van rust en sereniteit gelegen in het charmante Medulin. Deze betoverende plek in Kroatië is perfect voor iedereen die snakt naar een vleugje ontspanning en stilte.

Bij Villa Asta Medulin zul je direct betoverd worden door de serene sfeer en de prachtige omgeving. De kamers zijn smaakvol ingericht en bieden een comfortabele en gezellige ruimte waarin je volledig tot rust kunt komen. Vanuit je kamer heb je uitzicht op de weelderige tuinen die het terrein omringen. Het is een plek waar je je kunt onderdompelen in de schoonheid van de natuur en even kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

#7 Guest House Ravnic: Gezellig verblijf in Porec

Dé perfecte plek om de leuke stad Porec te verkennen. Dit gezellige gastenverblijf heeft fijne kamers en een warme, gastvrije sfeer. Je voelt je er meteen thuis! Verken de smalle straatjes van de oude binnenstad, bewonder de mooie Euphrasius-basiliek en geniet van lekker lokaal eten in gezellige restaurants. Maar dat is nog niet alles! Porec heeft ook hele mooie stranden, dus zorg ervoor dat je tijd vrijmaakt om te zonnen, te zwemmen en te genieten van het heldere water. Guest House Ravnic en Porec zal je verassen door hun unieke charme en gastvrijheid. Het wordt een vakantie om nooit te vergeten!

#8 Hotel Odisej: Natuurlijk genieten in Pomena

En tot slot, voor de echte natuurliefhebbers, mag een verblijf bij Hotel Odisej in Pomena zeker niet ontbreken. Dit juweeltje ligt aan de rand van het mooie Mljet National Park. De perfece plek om de vele meren, bossen en watervallen van dit park te ontdekken. Trek je wandelschoenen aan en maak je klaar voor een avontuur in de prachtige natuur van Kroatië.

Dus, lieve reizigers, Kroatië roept jullie! Deze magische plekken om te verblijven staan te popelen om jullie te verwelkomen. Pak je zwemkleding en bereid je voor om de kristalheldere wateren van de Adriatische Zee te verkennen. Duik in de azuurblauwe golven, ontdek afgelegen baaien en geniet van ontspannen stranddagen. Dit wordt een hele leuke rondreis door Kroatië!