5x Unieke slaapplekken in Montenegro

5x Unieke slaapplekken in Montenegro

Montenegro, een land dat sprankelt als een verborgen juweel aan de prachtige Adriatische kust! Laat je betoveren door de betoverende schoonheid van dit onontdekte paradijs. Onze Montenegro Nomad Lisa heeft speciaal voor jou de meest unieke en toffe slaapplekken uitgekozen om jouw Montenegro reiskriebels naar een hoger niveau te tillen. Dus laat je enthousiasme de vrije loop en maak je klaar om te genieten van de meest bijzondere verblijfplekken die dit land te bieden heeft!

#1 Vila Vukotic

Eerste stop die je niet mag missen tijdens jouw reis is het charmante Vila Vukotic gelegen in Petrovac. Deze plek is als een paradijs aan de oevers van het Skadarmeer. Met een uitzicht om bij weg te dromen en een super cozy sfeer, is het de ultieme plek om jezelf helemaal op te laden. Word wakker met het geluid van de kabbelende golven en geniet van een ochtendduik in het meer.

#2 Hotel Harmony by Aycon

Als je op zoek bent naar de een mix tussen comfort en stijl, dan is Hotel Harmony by Aycon jouw place to be! Dit hotel in Petrovac laat je hart sneller kloppen met zijn moderne inrichting en fantastische uitzicht op het Skadarmeer. Na een dag vol avontuur kun je jezelf trakteren op een ontspannende massage in de spa of gewoon relaxen bij het zwembad. Ultiem genieten!

#3 Studio and Winery Kalimut

De plek voor wijnliefhebbers! In het pittoreske Virpazar vind je de Studio and winery Kalimut. Deze plek heeft niet alleen een stijlvolle slaapplekken, maar ook de mogelijkheid om de lekkerste wijnen van Montenegro te proeven. Sluit je aan bij een wijnproeverij en laat je smaakpupillen verwennen. Na een dag vol wijnplezier kun je genieten van een goede nachtrust in je gezellige studio. Proost!

#4 Apartments Adria

Strandliefhebbers opgelet! We hebben de perfecte plek voor jullie. Apartments Adria in Petrovac is een ware oase voor zonaanbidders. Geloof me, je wilt hier nooit meer weg! Vanuit je gezellige appartement loop je zo naar het strand. Na een dagje zonnebaden kun je chillen op je eigen balkon met een heerlijk koud drankje in je hand. Heerlijk, toch?

#5 Country House Djurisic

Last but definitely not least, het geweldige Country House Djurisic in Virpazar. Stel je voor: een traditioneel Montenegrijns landhuis, omgeven door heel veel groen en de rustgevende geluiden van de natuur. Hier kun je echt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Neem een boek mee, ontspan op het terras en geniet van de sfeer.

Ben je benieuwd naar Montenegro, of vind je het leuk om wat meer inspiratie op te doen? Check dan de informatiepagina! Ook kun je onze blogjes over Montenegro bekijken, of de rondreizen vinden in de Footprint Travel Reisplanner.