Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →

Hoe het werkt

Reizen met Footprint Travel is zo simpel als 1,2,3,4.

  Reizen met Footprint Travel is zo simpel als 1,2,3,4. Kijk maar:


  1. Maak je reisplan

  Bepaal waar je heen wilt, kies een rondreis of stel je ideale vakantie samen met bouwstenen en voeg het toe aan je reisplan.


  2. Vraag een reisvoorstel aan

  Is je reisplan compleet? Vraag een reisvoorstel aan. Wij controleren of je reis helemaal klopt, voegen tickets toe en kijken of er aanraders zijn op je route die je niet wilt missen. Vervolgens ontvang je het uitgewerkte reisvoorstel.


  3. Boek je reis

  Tevreden met je reisvoorstel? Vul dan het boekingsformulier in om je boeking definitief te maken. Wij nemen vervolgens een optie op de vliegtickets en sturen je de factuur. 


  4. Betaal de reissom

  Je betaalt de vliegtickets en een aanbetaling van 20% voor de rest van je reis. Wij regelen vervolgens alle reserveringen en boekingen, en je ontvangt je e-tickets. Pas 8 weken voor vertrek betaal je de rest van je reis. Lees onze voorwaarden nog even goed door, en de voorpret kan beginnen.


  Je ontvangt 8 weken van tevoren een vertrekbrief met belangrijke zaken en leuke dingen om te weten voor vertrek.


  …als je -na alle voorpret- aankomt op je bestemming, staat er iemand op je te wachten met een bordje met je naam erop. Hij of zij heeft een envelop voor je met hotel vouchers, draaiboek, routebeschrijving en andere informatie voor je reis. Je stapt in de auto en… je vakantie is officieel begonnen!

 
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter