Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →

Blog - Reisverslagen

Tips en adviezen van onze reisspecialisten

Wij reizen de wereld over op zoek naar de leukste plekjes voor onze duurzame reisorganisatie Footprint Travel. De leukste momenten zijn de contacten met de lokale bevolking, het ontdekken van plekjes waar het gros van de mensen niet komt en het proeven van exotische gerechten. Ons credo is: Go local, meet the world. Lees alle tips en adviezen van onze reisspecialisten en maak jouw reis uniek. Laat je inspireren! 
  

Namibië | 28-07-2020
De 3 belangrijkste nationaal parken van Namibië mogen aan geen enkele Namibië vakantie ontbreken. We vertellen je wat Sossusvlei met Deadvlei, Etosha Nationaal Park en de Fish River Canyon in het zuiden zo bijzonder maakt en hoe je de 'grote 3 van Namibië' op zijn mooist ziet en fotografeert, zodat je op het juiste moment op de juiste plaats bent.

De Top 7 van Hanoi: deze bezienswaardigheden moet je zien!

Vietnam | 28-07-2020

Hanoi - hoofdstad van de Republiek Vietnam en noordelijk startpunt van menig rondreis in dit schitterende land in Zuidoost-Azië. Je hebt waarschijnlijk een jetlag door het tijdsverschil en wil het liefst uitrusten van de reis, maar raap jezelf bij elkaar en verken deze prachtige unieke stad vol geschiedenis aan de rode rivier! Daar krijg je zeker geen spijt van! Wij maakten een top 7 van bezienswaardigheden die je zeker niet mag missen als je in Hanoi bent.

Relaxte Weekend Uitjes vanuit Paramaribo

Suriname | 28-07-2020

In Suriname leiden alle wegen naar Paramaribo. Je zult hier regelmatig een dagje doorbrengen tussen meerdaagse excursies naar andere gebieden. Geen straf, want vanuit Paramaribo zijn genoeg dagtochten te maken. We vroegen de locals naar hun favoriete trips en dit doen zij in het weekend om te relaxen.

Op wereldreis in Nederland

28-07-2020

Kieke en Eef zwerven normaal de hele wereld over. Dit keer gingen ze met hun op gepimpte camper op wereldreis in Nederland. Amerika, Moskou, Bombay: ze kwamen overal ter wereld!

Onze 8 favoriete dingen om te doen in Stellenbosch en de wijnlanden van Zuid-Afrika

Zuid-Afrika | 24-07-2020

Hou je van lekker eten en drinken? Dan zit je helemaal goed in de wijnlanden van Zuid-Afrika. Een geliefde plaats is Stellenbosch, omdat hier veel te doen is. Hierbij een lijstje met mijn favoriete dingen om te doen in Stellenbosch.

Welke coronamaatregelen zijn getroffen op Schiphol?

24-07-2020

Omdat we veel vragen krijgen van reizigers over hoe het er op dit moment aan toe gaat op Schiphol Airport, bezocht onze ticketpartner Uniglobe Travel op 6 juli jl. zelf de luchthaven. Uniglobe Travel kreeg van KLM een uitgebreide rondleiding zowel voor als achter de douane.

Advies: elke vier uur een nieuw mondkapje op reis

24-07-2020

Wie op reis gaat in deze coronatijd wordt geadviseerd zich voor vertrek goed voor te bereiden. Informeer jezelf over de regels die gelden op het vliegveld van vertrek en van bestemming en aan boord van het vliegtuig. Kijk ook op de websites van de luchthavens en de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt.

1 - 6 van 457 blogs