8x Leukste slaapplekken in Namibië en Botswana

    8x Leukste slaapplekken in Namibië en Botswana

    Welkom in Namibie en Botswana, het zuiden van Afrika waar je de vetste safari tours en mooiste wandeltochten kan doen. Er zijn veel plekken om te ontdekken in Namibië en Botswana. Om vol energie van bestemming naar bestemming te reizen, is het belangrijk dat je bij een fijn verblijf slaapt. Onze nomads hebben de beste slaapplekjes voor jou uitgezocht, zodat jij altijd verzekerd bent van een leuk adresje. Om je wat meer op weg te helpen hebben we onze 8 favoriete slaapplekken voor je op een rijtje gezet.

    #1 Elegant Desert Camp

    Deze lodge zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Slaap onder de sterrenhemel middenin de woestijn van Namibië en geniet van het fantastische uitzicht. Wil jij niks missen van de omgeving? Rol dan je bed op wieltjes naar buiten en geniet urenlang van de sterren. Geniet optimaal van de natuur van Namibië en creëer herinneringen voor het leven.

    #2 Chobe River Camp

    Slaap middenin het Chobe National Park en wordt wakker door het geluid van de fluitende vogels. Verken overdag de rivier door middel van een boottocht en kijk uit over de prachtige natuur. Geniet van een rustgevende omgeving en kom even helemaal tot rust. Ervaar s' avonds een romantisch diner met zonsondergang en maak je je klaar voor de volgende bestemmingen.

    #3 Ljaba Lodge at Buschfield Park

    Verken het Etosha National park gemakkelijk vanaf deze luxe lodge en geniet van de ontspannen sfeer die hier hangt. Maak je klaar voor het safari avontuur en spot alle wilde dieren van Namibië. Schiet de mooiste foto's, neem je verrekijker mee en mis niks van deze onwijs vette omgeving. Na je safari tour is het tijd om even heerlijk af te koelen in het zwembad en kan je goed uitrusten in één van de ruime kamers. Word wakker met een heerlijk ontbijtje en geniet van de volgende safaridag.

    #4 Callies Game lodge Safaris

    In Tsumeb bevindt deze gave lodge zich middenin de prachtige natuur van Namibië. Word wakker met een uitzicht over het Etosha National Park en geniet van de luxe en comfort die deze lodge je te bieden heeft. Het uitzicht vanuit deze lodge is betoverend en zal er voor zorgen dat je deze slaapplek dan ook nooit meer zou vergeten.

    #5 The desert grace

    Deze slaapplek is de perfecte combinatie tussen woestijn en luxe. In the middle of nowhere kom je in een oase van rust. Met de moderne inrichting en het spectaculaire uitzicht, zorgt dit hotel voor een unieke uitstraling. Schiet de leukste Instagram foto's en maak jouw vakantiekiekjes helemaal compleet door een nachtje in dit fotogenieke hotel te slapen.

    #6 Vingerklip Lodge

    In Damaraland ligt deze slaapplek middenin het uitgestrekte landschap. Na een dagje zonnen of een dag vol activiteiten kan jij je hier heerlijk afspoelen in het zwembad terwijl je geniet van het uitzicht over Namibië. Vanaf deze locatie kan je de meest toffe hike tochten maken om de omgeving te verkennen. Als je voldaan terugkomt van een drukke dag kan je voor het slapengaan nog een wijntje drinken op het terras, om daarna heerlijk weg te dromen in een royaal bed.

    #7 Solitaire Desert Farm

    Droom weg in de woestijn van Solitair. Deze luxe lodge biedt je een fantastisch uitzicht waar je vanuit het zwembad kan uitkijken over de uitgestrekte vlakte. Naast dobberen in het zwembad kan je vanaf dit hotel ook gemakkelijk een game drive safari tour boeken en verken je de wilde dieren van Namibië. Maak dromen werkelijkheid en voeg deze slaapplek toe aan jouw unieke reis in onze planner.

    #8 Island safari lodge

    Dit verblijf beidt de ultieme Namibië ervaring. Slaap in deze geweldige safari lodge en kijk uit over de grasvelden van Maun. Ontdek dit geweldige gebied en maak een Mokro dagtocht door de Oavango Delta om jouw Namibie en Botswana reis compeet te maken. Beleef onvergetelijke avonturen en geniet van een uitgebreid diner en ontbijt.

    Wil jij je dromen werkelijkheid maken en een nachtje verblijven in een van deze onwijs vette lodges of hotels? Voeg dan jouw favoriete slaapplek toe in onze planner en creëer jouw unieke rondreis.