Smal steegje in Edinburgh met uitzicht op Edinburgh Castle

6x de uniekste slaapplekken in Schotland

    6x de uniekste slaapplekken in Schotland 

    Welkom in Schotland, het land van whisky, doedelzakmuziek, adembenemende landschappen en rijke geschiedenis. Om jouw avontuur door de Schotse Hooglanden, betoverende meren en levendige steden optimaal te ervaren, is een geweldig verblijf een must. Onze nomads hebben de tofste slaapplekken voor je uitgezocht, zodat je altijd verzekerd bent van een topadresje. Hier staan onze 6 favoriete slaapplekken op een rijtje:  

    #1 Loch Eyre House

    Op het magische Isle of Skye, direct aan de oever van Loch Eyre, ligt deze trendy B&B. Elke ochtend wakker worden met een adembenemend uitzicht over het meer en de bergen? Yes, please! De kamers zijn zowel stijlvol als comfy, perfect om bij te komen na een dag vol avontuur. Vanuit hier ontdek je de ruige schoonheid van Skye, met zijn spectaculaire kustlijnen en charmante dorpjes.  

    Impressie van Loch Eyre House en de omgeving bij Skye

    #2 RiverBeds Lodges

    Midden in de spectaculaire natuur van Glencoe liggen de RiverBeds Lodges, waar luxe en rust perfect samenkomen. Begin je dag met een duik in je privé hot tub, omringd door bossen en kabbelende beekjes. De gezellige en stijlvolle inrichting zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt. Dit is dé spot om helemaal te ontspannen en te genieten van de prachtige natuur van de Highlands. 

    Impressie van RiverBeds Lodges en de omgeving

    #3 The Roseate

    In het bruisende hart van Edinburgh vind je The Roseate, een stijlvolle oase van rust. Deze chique slaapplek combineert historische charme met moderne luxe. Het bevindt zich op een steenworp afstand van de beroemde bezienswaardigheden zoals Edinburgh Castle en de Royal Mile. De kamers zijn elegant en ruim, ideaal om in stijl te relaxen na een dag vol avontuur. Geniet van een heerlijke afternoon tea in de prachtige tuin of relax in de sfeervolle lounge.  

    #4 Loch Ness Country House Hotel

    Aan de rand van Inverness, omringd door weelderige tuinen, vind je dit elegante landhuis. De kamers ademen klassieke charme, maar met een modern randje voor ultiem comfort. De slaapplek is de perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van het mysterieuze Loch Ness. Na een dag vol avonturen kan je genieten van een heerlijk diner in het bekroonde restaurant van deze slaapplek. 

    Impressie van Loch Ness Country house Hotel, het uitzicht omringd met groen en een foto van het loch ness

    #5 Rosemount Hotel

    In het pittoreske Pitlochry vind je het knusse Rosemount Hotel. De kamers stralen warmte en gastvrijheid uit, met een betoverend uitzicht op de omliggende heuvels. Dit is dé place to be om te genieten van de Schotse natuur en de authentieke charme van de Schotse dorpen. Trek eropuit naar de nabijgelegen Ben Vrackie voor een onvergetelijke hike, of breng een bezoek aan de beroemde whisky distilleerderijen in de omgeving. 

    Uitzicht op pitlochry en een impressie van het stadje met de kerk

    #6 Isles of Glencoe Hotel

    Pal aan de oevers van Loch Leven pronkt het Isles of Glencoe Hotel, met adembenemend uitzicht op het water en de machtige bergen. De kamers zijn strak en comfortabel, met een overvloed aan licht en ruimte. Neem een duik in het binnenzwembad of maak een ontspannen wandeling langs het loch. Deze slaapplek is de ultieme uitvalsbasis voor je avonturen in de Highlands, of je nu gaat hiken, mountainbiken of gewoon wilt genieten van de rustgevende omgeving. Je kan er alle kanten op!  

     Uitzicht op de bergen en natuur van Glencoe, impressie van het hotel omringd door de Schotse bergen

    Met deze toffe slaapplekken ben je verzekerd van een unieke en fijne tijd in Schotland. Veel plezier op jouw onvergetelijke reis!