6x Unieke slaapplekken in Slovenië

6x Unieke slaapplekken in Slovenië

Welkom in Slovenië, een land dat bekend staat om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid en charmante dorpjes. Maar wist je dat Slovenië ook enkele fantastische slaapplekken midden in de natuur biedt? Van glampings in de bergen tot knusse boerderijverblijven, hier ontdek je vijf bijzondere slaapplekken die je verbeelding prikkelen en je reis naar Slovenië onvergetelijk maken.

#1 Ribno Alpine Glamping

Stel je voor dat je wakker wordt in een gezellige, luxueuze tent midden in de prachtige Sloveense Alpen. Bij Ribno Alpine Glamping komt deze droom uit! Omgeven door groene bossen en met uitzicht op majestueuze bergen, biedt deze glamping een unieke combinatie van comfort en natuurlijke schoonheid. Geniet van de rust en stilte, ontspan in de hot tub onder de sterrenhemel en laat je betoveren door de magie van de bergen.

#2 Hotel Mangart

Voor degenen die op zoek zijn naar een mix van luxe en avontuur, is Hotel Mangart in het gezellige plaatsje Bovec in Slovenië een echte aanrader. Dit unieke hotel is gelegen aan de voet van de imposante Mangart-berg en biedt spectaculaire uitzichten op de omringende natuur. Geniet van moderne faciliteiten, comfortabele kamers en uitstekende service, terwijl je jezelf onderdompelt in de ongerepte schoonheid van de Julische Alpen. Vergeet niet een wandeling te maken naar de nabijgelegen watervallen en adembenemende uitzichtpunten!

#3 Mountain View Glamping

Als je op zoek bent naar een adembenemend uitzicht en een onvergetelijke ervaring in Slovenië, dan is Mountain View Glamping de perfecte keuze. Verblijf in een sfeervolle houten hut met grote ramen die een panoramisch uitzicht bieden op de omliggende bergen en valleien. Word elke ochtend wakker met de zon die langzaam opkomt over de bergtoppen en geniet van de rust en sereniteit van deze afgelegen locatie.

#4 Farmstay Kmetija Stekar

Als je altijd al eens het boerenleven hebt willen ervaren, is Farmstay Kmetija Stekar de ideale plek voor jou in Slovenië. Deze charmante boerderij biedt gastvrijheid en authenticiteit in overvloed. Word wakker met het geluid van tjilpende vogels, help mee met het melken van koeien, proef verse biologische producten en maak kennis met de warme en gastvrije sfeer van het Sloveense platteland. Hier ervaar je het echte boerenleven en creëer je herinneringen die een leven lang meegaan.

#5 Hotel Majerca

Last but not least, Hotel Majerca. Een echt verborgen juweeltje in Slovenië. Dit knusse hotel biedt comfortabele kamers en een intieme sfeer, perfect voor reizigers die op zoek zijn naar ontspanning op ook nog eens een perfecte locatie gelegen in de Sloveense stad Bohinj! De slaapplek ligt op 26 km van het meer van Bled en de omgeving is perfect om te gaan fietsen of skieën.


Dus waar wacht je nog op? Pak je koffers, laat je verbeelding de vrije loop en dompel jezelf onder in de schoonheid van Slovenië. Dus ga ervoor en geniet van een reis vol avontuur en onvergetelijke momenten in het groene hart van Europa, Slovenië! Zoek een van onze reisroutes uit, start met samenstellen en kies de slaapplek die volgens jou echt niet mag missen tijdens je reis!