Kinderfonds MAMAS in Zuid-Afrika

Ontdek de Kracht van Kinderfonds MAMAS in Zuid-Afrika

Kinderfonds MAMAS is een life changing organisatie. Zij steunen ruim 1.800 indrukwekkende, sterke vrouwen die in actie komen voor de meest kwetsbare kinderen van het land. In Zuid-Afrika worden deze vrouwen respectvol MAMAS genoemd. Zij zorgen voor kinderen van geboorte tot hun eerste baan. Met heel veel liefde en vastberadenheid helpen ze kinderen die leven in de harde realiteit van honger, uitzichtloosheid, geweld en verwaarlozing. De MAMAS bieden een veilige haven, maar ook eten, onderwijs, medische zorg en heel veel liefdevolle aandacht om de toekomst van deze kinderen te veranderen.


De MAMAS vormen een Beweging van Hoop; een groeiende beweging die Zuid-Afrika van onderaf structureel verandert. Zij maken het verschil voor nu al meer dan 77.000 kinderen. 

Steun de MAMAS met Footprint Travel

Bij Footprint Travel geloven we in het belang van verantwoord reizen en duurzaamheid. Daarom zijn we trots om Kinderfonds MAMAS te ondersteunen. Als je via ons je reis naar Zuid-Afrika boekt, draag je automatisch bij aan dit fantastische doel. We doneren 2% van je boeking aan de MAMAS, zodat ze hun levensreddende werk kunnen voortzetten. Samen kunnen we een positieve verandering brengen in het leven van kinderen in Zuid-Afrika.

Terwijl je geniet van je reis door dit prachtige land, ben je nu ook onderdeel van de warmte die de MAMAS verspreiden. By the way, heb je het tweede seizoen van "Het Perfecte Plaatje op Reis" gezien? Deze inspirerende fotografie serie laat je de schoonheid van Zuid-Afrika zien en deelt ook beelden van deze power MAMAS