Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
BlogOntdek de verhalen
  Ga terug

Droombaan: win een reis als reisreporter naar Zuid-Afrika!

Win reis Zuid-Afrika - Reisreporter - tickets Kaapstad - South African Airways

Win een reis naar Zuid-Afrika! Schrijf je in en wie weet word jij uitgenodigd om als reisreporter verslag te doen van je reis door de West Kaap in Zuid-Afrika. Ben jij de gelukkige die straks naar Kaapstad vliegt?

Zuid-Afrika | 19-06-2015
Paulien van der Geest

Ben je dol op reizen én schrijven? Heb je reisblogs geschreven en zeggen mensen vaak dat je daar écht iets mee moet doen? Ben jij een enthousiast blogger of vlogger? Dan is dit je kans! Meld je aan en wie weet win jij een reis naar Zuid-Afrika als reisreporter!

Win tickets naar Kaapstad!

Als je wint, dan vlieg je met South African Airways naar Kaapstad, die prachtige stad met aan de ene kant de zee en aan de andere kant de Tafelberg. Aan boord begint je vakantie direct al goed met de typische warme Zuid-Afrikaanse gastvrijheid. Neem vooral zo’n lekker Zuid-Afrikaans wijntje bij het eten. En dan kun je heerlijk achterover leunen, want wist je dat je bij South African Airways standaard 85 cm beenruimte hebt? Vaak schommelt dit tussen de 76 en 81 cm. En dat is krap. Het is dus heerlijk luxe dat je bij South African Airways zonder bijbetaling royaal kunt zitten. Verder zijn we natuurlijk fan van South African Airways omdat ze als eerste luchtvaartmaatschappij het vervoer van jachttrofeeën in de ban hebben gedaan!
 

Win een selfdrive vakantie met huurauto

Gedurende de reis heb je een huurauto van Bidvest Car Rental inclusief verzekering tot je beschikking. Je huurauto is dus goed geregeld en je kunt veilig rondreizen in Zuid-Afrika. In de Westkaap zijn de wegen heel goed, vergeet alleen niet dat je links moet rijden! Ook regelen we alle overnachtingen in sfeervolle hotels en bijzondere accommodaties. Je verblijft bij Antrim Villa, Bushmans Kloof, De Hoop Collections, Huijs Haerlem, Heuningvlei Backpackers Lodge, John Montagu Guesthouse en Thali Thali Game Lodge. Je mag één reisgenoot meenemen en je kunt dus eventueel ook samen de blogs schrijven, fotograferen en filmen.
 

Een vakantie vol bijzondere excursies

We regelen een aantal bijzondere excursies voor je. Zo laat Loyiso je zijn township Khayelithsa zien. In De Hoop Nature Reserve worden je ogen geopend tijdens de Marine Coastal Walk. Je beproeft je geluk met boogschieten bij Thali Thali in de West Coast. In de Cederberg beleef je avonturen met een authentieke ezelskar en wandel je naar oeroude rotstekeningen van de San in de Bushmanskloof. Proef de lokale rooibosthee op een luxe resort tussen indrukwekkende rots formaties. Met Brian breng je eten naar Mama Rosies Community Kitchen en bezoek je het Student Educational Center. In de wijnlanden ga je uiteraard wijn proeven en bezoek je schattig Victoriaans stadje Montagu. Bij Gamidah thuis in de Bokaap leer je Cape Malay koken. Het is smullen in Zuid-Afrika!
 

Hoe ziet je reis als reporter eruit?

Je bezoekt van 27 november tot 8 december 2015 10 dagen (plus heen en terugreis) allerlei gebieden in Zuid-Afrika die veelal onbekend zijn bij Nederlandse reizigers. Je schrijft blogs en maakt foto’s of video’s en doet hiermee verslag van je reis. Jouw blogs plaatsen we op de websites en social media van Footprint Travel en de website Mijn Zuid-Afrika van South African Tourism Nederland. Het is een avontuurlijke reis waarbij je op de typische ‘go fair, go local’ Footprint Travel manier allerlei verschillende aspecten van Zuid-Afrika ervaart en de bijzondere en veelzijdige cultuur van Zuid-Afrika leert kennen.
 

Hoe maak je kans op de droombaan als reisreporter?

Geef je op voor de wedstrijd en per email ontvang je alle informatie over de wedstrijd. Deelnemen kan tot 26 juli 2015. Wil je graag blogs lezen over deze regio? Lees dan de nieuwste blogs op onze Zuid-Afrika blogpagina
 
 
 

Word reisreporter en win een reis naar Zuid-Afrika!

Zuid-Afrika reizen - 

Blogs over Zuid-Afrika


Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter