BlogOntdek de verhalen
  Ga terug

Expeditie Eastern Cape: Winnaar 2 tickets Zuid-Afrika bekend!

Zuid-Afrika - Eastern Cape Expeditie - winactie

Rosalinde Köll uit De Bilt is de slimmerik die 2 tickets naar Zuid-Afrika heeft gewonnen! Uit alle deelnemers overwon ze met haar puzzel inzicht én originele motivatie. Roslanda ontvangt ook een voucher voor €250 bij Footprint Travel.

Zuid-Afrika | 08-03-2017
Paulien van der Geest

Rosalinde Köll uit De Bilt is de slimmerik die 2 tickets naar Zuid-Afrika heeft gewonnen! Uit de 371 fanatieke deelnemers overwon Rosalinde met haar puzzel inzicht én zeer originele motivatie. Ze ontvangt ook een voucher voor €250 bij Footprint Travel.
 
We bellen Rosalinde om te feliciteren met de gewonnen prijs. “Nee, wat, echt?! Dit is heel onwerkelijk! Ik sta nu op de skipiste, dit is echt bizar. Ik ga naar Zuid-Afrika! Wat cool! Ik ben zo blij! Ik was zo zenuwachtig toen ik de vragen instuurde, ik hoopte zo dat ik alle antwoorden goed had. Ik hou ontzettend van de natuur. Ik had al heel veel verhalen gehoord hoe mooi Zuid-Afrika is. Het staat al jaren op mijn lijstje. Ik heb jullie reizen bekeken en het ziet er zo mooi uit. Dit is echt een droom die uitkomt!”
 

Hoe won Rosalinda 2 tickets naar Zuid-Afrika?

Rosalinda vond de oplossing van de opdrachten in de zes blogs in de Expeditie Eastern Cape serie. Hiermee bemachtigde ze een plaatsje voor de Eindopdracht. In de Eindopdracht lukte het haar om de Expeditie Code kraken. Het antwoord op de Eindopdracht was: De Oost-Kaap: woest en schitterend. Deed jij mee en ben je benieuwd naar alle antwoorden? Je vindt ze in dit blog.
 
 
Rosalinde schrijft als motivatie:"Afrika is een droom! Met een kloppend hart heb ik alle vragen ingevuld. Alles goed gecheckt? Ik moet bekennen dat ik een een gil van vreugde liet na het zien van de mail, dat ik door was naar de Eindronde! Daarom heb ik ook goed nagedacht over mijn motivatie. Al een paar jaar staat Zuid-Afrika op mijn bucketlist. Ik ben gek van de natuur en dieren in hun eigen habitat, dat heb je bijna nergens meer. Het wilde, pure Afrika, dat trekt me enorm. Ik heb met veel plezier jullie blogs gelezen en de video's bekeken. Jullie 'Ferry versus Paulien wedstrijdje' was close! Jullie blogs hebben mijn liefde voor Afrika weer opnieuw aangewakkerd! Het kriebelt!
 
Ik heb mijn creatieve geest erop los gelaten, en een kleine animatie gemaakt om mijn gedachten, na het zien van jullie blogs, te visualiseren. Deze animatie is ook gelijk mijn eerste animatie, ik hoop dat jullie hem leuk vinden! Ik sluit in de video ook af met mijn motivatie voor deze mooie trip. Jullie komen er ook in voor, Ferry en Paulien!"
 
 
 
De jury 
Paulien: "Maar liefst 84 mensen haalden de eindstreep en stuurden de Eindopdracht correct in. De motivaties waren stuk voor stuk ontzettend leuk. Veel mensen vertelden ons dat ze met plezier de blogs hadden gevolgd, omdat ze echt het gevoel hadden met ons mee te reizen. Daar doen we het voor." Kieke, beeldcoördinator: "De motivatie van Rosalinde sprong eruit, omdat ze ons wist te verrassen met een animatie." Ferry: "Iets verrassends doen, net een stapje verder gaan dan de rest, dat is precies waar Footprint Travel voor staat. Dus dat was een schot in de roos." Jacqueline van den Broek van South African Tourism: "Het is natuurlijk geweldig om te lezen dat mensen niet alleen geïnspireerd zijn om Zuid-Afrika te bezoeken, maar ook om zelf naar de Oost-Kaap te gaan. Natuurlijk willen wij mensen laten zien dat Zuid-Afrika een groot en divers land is, waar telkens weer iets nieuws valt te ontdekken."
 
 
 

Wat heeft Rosalinde gewonnen?

Rosalinde vliegt super comfortabel met South African Airways naar Zuid-Afrika. Met lekker veel beenruimte, heerlijk eten en Zuid-Afrikaanse gastvrijheid aan boord. Verder wint Rosalinde een reisvoucher van €250,- voor een Zuid-Afrika reis bij Footprint Travel.
 

Nieuwe reis naar de Oost-Kaap

Onze nieuwe rondreis naar de ongerepte Oost-Kaap provincie in Zuid-Afrika brengt je van de woeste kliffen van de Wild Coast naar de droge woestijn van de Karoo. Je slaapt op een schapenfarm en in een berglodge in de Baviaanskloof. Je wandelt in de Amathole bergen en geniet van het uitzicht in de Vallei der Verlatenheid. Bak brood met Xhosa dorpsvrouwen en treed in de voetsporen van Nelson Mandela. Ga op cheeta tracking en op Big Five Safari. De Oost-Kaap is een compleet land in één provincie!
 
 

Vraag nu vrijblijvend een reisvoorstel aan 

Blogs over Zuid-Afrika


Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter