Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
BlogOntdek de verhalen
  Ga terug

Footprint travel wenst je een grensverleggend 2020!

Reisbestemmingen voor 2020!

We tellen af naar 2020, een jaar vol nieuwe reisbestemmingen en grensverleggende ervaringen. Ferry en Paulien gaan in juni naar Costa Rica om onze nieuwe reisbestemming helemaal uit te pluizen en mooie reisroutes te verzinnen. Kieke heeft plannen voor Madagaskar en Noorwegen. Karin gaat op zoek naar de leukste plekjes in Kalimantan (Borneo), Java en Bali in Indonesië. Denise reist met haar gezin door Iran en Kazachstan. Tania gaat op familiebezoek in Suriname. En Judith en Mark gaan op reis in Afrika.

Zuid-Afrika | 24-12-2019
Paulien van der Geest

Footprint Travel wenst je een gelukkig, gezond en grensverleggend 2019!

footprint travel wenst je een grensverleggend 2020

Het Footprint Travel Team van 2020

Wie doet wat bij Footprint Travel? We blikken terug en kijken vooruit:

  • Paulien: Naast reizen samenstellen hou ik me binnen Footprint Travel bezig met duurzaam reizen. Dit jaar zijn we Travelife Partner geworden, het bewijs dat we duurzaam ondernemen. Een hele mooie ontwikkeling dit jaar is het initiatief dat we samen met een werkgroep bij MVO Nederland hebben genomen om een Plastic Pledge te ontwikkelen. Veel reisorganisaties hebben zich hierbij aangesloten. Samen gaan we de komende jaren ons best doen om plastic vervuiling op onze bestemmingen tegen te gaan.
  • Ferry: Ik werk vooral achter de schermen van Footprint Travel. Ik zorg dat de website goed werkt en goed gevonden wordt. Zodat meer reizigers kunnen reizen op de Footprint Travel manier: Go local, meet the world!
  • Denise: Ik stel de reizen samen naar Vietnam, Thailand, Cambodja en Myanmar. Met respect voor natuur en mens, want alleen dan kan iedereen van deze planeet genieten. Samen met onze lokale partners hebben we nieuwe lokale ervaringen gevonden, waar ik heel enthousiast over ben!
  • Karin: Naast adviseren over reizen naar Azië, vind ik het ook heel leuk om onze reizigers te ontmoeten op de Vakantiebeurs in Amsterdam. Advies geven uit eigen ervaring en kijken wat echt bij iemand past, vind ik erg leuk om te doen.
  • Kieke: Reizen, fotograferen (boven en onder water), wildlife, avontuur en creativiteit combineer ik allemaal voor mijn werk bij Footprint Travel als creative content manger! Ik heb allemaal leuke nieuwe plannetjes voor Instagram. Volg ons dus!
  • Judith: Ik hou van mijn nieuwe land Zuid-Afrika. Hier ontdek ik telkens nieuwe mooie plekjes, zoals een homestay of glamping aan de Tuinroute. Maar rondreizen in Namibië vind ik ook echt geweldig! Twee totaal verschillende landen, beiden super mooi. Ik kan het iedereen aanraden!
  • Tania: Ik ben geboren in Suriname en heb lang in Nederland gewoond. Ik ken beide culturen dus goed. Ik ben trots om Suriname aan andere mensen te laten zien. Voor iedereen stel ik een maatreis samen. Niemand maakt exact dezelfde reis, het is altijd uniek, zodat de reis helemaal bij die persoon past.
  • Mark: Vanuit mijn woonplaats Kaapstad hoop ik te kunnen bijdragen om het leven van de Zuid-Afrikaanse mensen te verbeteren. Even een schaamteloze promotie: of het nu op gebied van toerisme, sport, spiritualiteit, diversiteit of lekker eten is: in Zuid-Afrika vind je alles!

team footprint

Nieuwe reisbestemming 2020

Costa Rica is misschien wel de beste bestemming wat duurzaam toerisme betreft en we zouden deze bijzondere fairtrade reisbestemming graag aan ons assortiment willen toevoegen. Kieke is er al twee keer geweest en is laaiend enthousiast. Paulien en Ferry gaan in juni zelf poolshoogte nemen om de mooiste rondreizen en bouwstenen in elkaar te zetten. We hebben al verschillende bijzondere plekjes gevonden. De tweede helft van 2020 verwachten we alles live te hebben. Nog even geduld dus, maar we zijn er hard mee aan de slag!

Afbeelding

Vakantiebeurs

Wil je ons op Vakantiebeurs voor Bijzondere reizen in Amsterdam (10&11 januari) ontmoeten? We staan er met een stand en geven per dag twee presentaties. Voor deze beurs geven we 30 kaartjes weg. Mail naar: winactie@footprinttravel.nl en vertel ons naar welke bestemming jij in 2020 wil gaan.

Vakantiebeurs Amsterdam 

Blogs over Zuid-Afrika


Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter