BlogOntdek de verhalen
  Ga terug

Nieuwe kans! Win een reis als reisblogger naar Zuid-Afrika!

Win reis Zuid-Afrika - huurauto Zuid-Afrika - tickets Johannesburg - accommodatie Zuid-Afrika

Win een reis naar Zuid-Afrika! Vanwege het overweldigende succes van onze vorige reisreporteractie, maak je opnieuw kans om als reisreporter een reis naar Zuid-Afrika te winnen. ​Dit keer naar Johannesburg en omgeving. Schrijf je in en wie weet word jij uitgenodigd om als reisblogger verslag te doen van je hippe citytrip in Johannesburg en je safari in Zuid-Afrika. Ben jij de gelukkige die straks naar Johannesburg vliegt?

Zuid-Afrika | 31-08-2015
Paulien van der Geest

Vanwege het overweldigende succes van onze vorige reisreporter actie, maak je opnieuw kans om als reisblogger een reis naar Zuid-Afrika te winnen! ​Dit keer naar Johannesburg en omgeving, inclusief safari! Ben jij dol op reizen én schrijven? Fotografeer je graag op reis? Dan is dit je kans! Meld je aan en wie weet win jij een reis naar Zuid-Afrika als reisreporter!
 

Vlieg met South African Airways naar Johannesburg

Als je wint, dan vlieg je met South African Airways naar Johannesburg, door toonaangevende krant The Guardian uitgeroepen tot 'thé next new hip city destination'. Move over New York City, here comes Jozi! Aan boord bij South African Airways voel je gelijk de ​typische warme Zuid-Afrikaanse gastvrijheid, een goed begin van je vakantie! Met zo’n lekker Zuid-Afrikaans wijntje bij het diner ben je gelijk in de vakantiestemming. Daarna kun je heerlijk achterover leunen, want wist je dat je bij South African Airways standaard 85 cm beenruimte hebt? Normaal schommelt de beenruimte tussen de 76 en 81 cm. Zonder bijbetaling zit je bij South African Airways royaal. Zo kom je uitgerust aan op je bestemming! 
 

Win een selfdrive vakantie in Zuid-Afrika met huurauto

Gedurende het laatste deel van de reis heb je een huurauto van Bidvest Car Rental inclusief verzekering tot je beschikking. Je huurauto is dus goed geregeld en je kunt veilig rondreizen in Zuid-Afrika. Rondom Johannesburg zijn de wegen heel goed, vergeet alleen niet dat je links moet rijden! Ook regelen we alle overnachtingen in sfeervolle hotels en bijzondere accommodaties. Je verblijft bij The Peech, een luxe boutique hotel met Fair Trade Tourism South Africa certificering; Natanja Guesthouse in Pretoria; Kensington CottagesCurioCity een hippe backpacker in het artistieke wijkje Maboneng; en Kololo Game Lodge waar je op safari gaat in het Waterberg natuurgebied. Je mag één reisgenoot meenemen en je kunt dus eventueel ook samen de blogs schrijven, fotograferen en filmen.
 

Een Zuid-Afrika vakantie vol bijzondere excursies

We regelen ook een aantal bijzondere excursies voor je. Hoe hip Johannesburg is, zie je op de stadswandeling door het gezellige volkswijkje Newtown met Past Experiences. Je hebt vrije tijd om de lekkere hapjes te proeven en handmade design te ontdekken op de knusse markten van The Sheds en de Neighbourgoodsmarket in Braamfontein. Moratiwa Tours laat je Soweto zien en je bezoekt een kerkdienst. Journalist Peter van Kensington Cottage geeft je een inkijkje in Johannesburg. Vergeet niet de Jazz muziek te ontdekken waar metropool Johannesburg bekend om staat! Tijdens de Critical Mass Bike Ride fiets je met honderden vrolijke mensen door de straten van downtown Johannesburg. Ontdek the Cradle of Human Kind en de geschiedenis van Pretoria. Sluit je Zuid-Afrika reis onvergetelijk af met een Big Five safari bij Kololo Game Lodge. Hier kun je zelfs op mountainbike safari tussen het wild! 
 

Hoe ziet je Zuid-Afrika reis als reporter eruit?

Je bezoekt van 25 november tot 4 december 2015 in 10 dagen (inclusief heen en terugreis) Johannesburg en omgeving en maakt excursies die veelal onbekend zijn bij Nederlandse reizigers. Je schrijft blogs en maakt foto’s of video’s en doet hiermee verslag van je reis. Jouw blogs plaatsen we op de websites en social media van Footprint Travel en de website Mijn Zuid-Afrika van South African Tourism Nederland. Het is een avontuurlijke reis waarbij je op de typische ‘go fair, go local’ manier van reizen van Footprint Travel allerlei verschillende aspecten van Zuid-Afrika ervaart en de bijzondere en veelzijdige cultuur van Zuid-Afrika leert kennen.
 

Hoe maak je kans op de droombaan als reisreporter?

Geef je op voor de wedstrijd en per email ontvang je alle informatie over de wedstrijd. Deelnemen kan tot 27 september 2015. Vergeet niet onze Footprint Facebook pagina te liken of FootprintTweet te volgen om op de hoogte te blijven van de uitslag van de wedstrijd. Ook publiceren we op Facebook en Twitter onze blogs over Zuid-Afrika en lees je iedere week meer over de gebieden waar deze reis naar toe gaat.  
 

Word reisblogger en win een reis naar Zuid-Afrika! 

Blogs over Zuid-Afrika


Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter