Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
BlogOntdek de verhalen
  Ga terug

Storytelling Zuid-Afrika Reis Evenement: laat je inspireren!

LAATSTE KANS! Slechts plaats voor 100 reizigers

Wil jij op reis naar Zuid-Afrika? Laat je dan inspireren op het Storytelling Zuid-Afrika Reis Evenement! Op zaterdag 2 februari 2019 organiseert Footprint Travel een uniek evenement in het kassencomplex van de Botanische Tuinen in Utrecht: het Storytelling Zuid-Afrika Reis Evenement.

Zuid-Afrika | 11-01-2019
Paulien van der Geest

Wil jij op reis naar Zuid-Afrika? Laat je dan inspireren op het Storytelling Zuid-Afrika Reis Evenement! Op zaterdag 2 februari 2019 organiseert Footprint Travel een uniek evenement in het kassencomplex van de Botanische Tuinen in Utrecht: het Storytelling Zuid-Afrika Reis Evenement. Echte Zuid-Afrika liefhebbers vertellen je over hun meest bijzondere ervaringen. Slechts 100 reizigers worden uitgenodigd dit bijzondere evenement bij te wonen en maken kans op fantastische prijzen, te besteden tijdens je reis naar Zuid-Afrika in 2019. Meld je snel aan. We verheugen ons erop je daar te ontmoeten.
 

Wat kun je allemaal verwachten?

Waan je middenin de bush in de tropische kas, waar storytellers je hun safari-avonturen vertellen. Een videoverbinding voert je mee naar Zuid-Afrika voor de beste insider tips. Ga wijnproeven in de wijnlanden en swing op hippe Afrikaanse muziek in onze Silent Disco tussen de tropische planten. Neem plaats rond het kampvuur en luister naar de verhalen van onze storytellers. Heb jij zin om naar Zuid-Afrika te gaan? Mail naar: winactie@footprinttravel.nl o.v.v. Storytelling Zuid-Afrika en vertel ons waarom jij graag naar dit evenement wil komen.
 
 

Winnen: KLM tickets naar Zuid-Afrika, overnachten in ecolodges en excursies!

Terwijl je nageniet van alle mooie verhalen met een drankje worden 11 fantastische prijzen* verloot! De kans om een mooie prijs te winnen is maar liefst 1 op 5 per koppel, dus wie weet ga jij helemaal gelukkig naar huis met een geweldige start van je toekomstige Zuid-Afrika reis. Wat dacht je van:
 
 • 2 retourtickets van KLM naar Zuid-Afrika.
 • 2 overnachtingen voor 2 personen in Witsieshoek Mountain lodge in de Drakensberg (Fair Trade), t.w.v. €275
 • 2 overnachtingen voor 2 personen in een Cultural Camp aan de African Ivory Route nabij Krugerpark (Fair Trade), t.w.v. €185
 • 2 overnachtingen voor 2 personen in Three Tree Hill Lodge bij Spioenkop Game Reserve (Fair Trade) incl Rhino Walking Safari, t.w.v. € 800
 • 2 overnachtingen voor 2 personen in Rhino Post Safari Lodge in Krugerpark (Fair Trade) incl maaltijden en 2 safaris per dag, t.w.v. €1.500
 • 2 overnachtingen voor 2 personen in Umlani Bush Lodge in Greater Krugerpark (Fair Trade), t.w.v. € 990
 • Walvissafari voor 2 personen met Dyer Island Cruises (Fair Trade) t.w.v. €175
 • Haaien bootsafari met Shark Cage Diving voor 2 personen met Marine Dynamics (Fair Trade), t.w.v. € 300
 • 2 overnachtingen voor 2 personen in Antrim Villa in Kaapstad (Fair Trade), t.w.v. €285
 • 2 overnachtingen voor 2 personen in The Spier Hotel in Stellenbosch (Fair Trade)
 • 2 overnachtingen voor 2 personen in Amakhala Safari Lodge nabij Addo (Fair Trade), t.w.v. € 1.715
 

Goedgevulde Goodiebag

Behalve een inspirerende middag krijg je ook nog een goodiebag vol verrassingen mee naar huis. We verklappen alvast één ding: hierin vind je een Reischeque van Footprint Travel van €50,- te besteden aan accommodaties in Zuid-Afrika die je boekt bij Footprint Travel.**
 
 

Praktisch:

 • Storytelling Zuid-Afrika Reis Evenement
 • Zaterdag 2 februari 2019 van 13:30 tot 17:00 uur
 • Kassencomplex van de Botanische Tuinen, Budapestlaan 17 in Utrecht (op het universiteitsterrein de Uithof)
 • Gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer en veel parkeergelegenheid
 • Slechts plaats voor 100 Footprint Travel reizigers, daarom maximaal 2 kaartjes per gezin en/of adres
 • Heb jij ontzettend zin om te komen? Mail naar: winactie@footprinttravel.nl o.v.v. Storytelling Zuid-Afrika en vertel ons waarom jij graag naar dit evenement wil komen. Onder de aanmeldingen verloten we 50x 2 kaartjes. Wie weet ben jij de gelukkige winnaar en ontmoeten we jou straks op het Storytelling Reis Evenement!
 
*Maximaal één prijs per gezin, heb je een prijs gewonnen, dan loot je niet meer mee voor de volgende prijs. De prijzen zijn persoonlijk, op basis van beschikbaarheid, niet in te wisselen voor contant geld en geldig voor een reis in Zuid-Afrika in 2019 die wordt geboekt bij Footprint Travel voor 15 maart 2019.
**Reischeque van Footprint Travel is te besteden als een korting op een Zuid-Afrika reis voor 1 maart 2020 van minimaal 10 dagen voor 2 personen. De reischeque is persoonlijk voor deelnemers aan het Storytelling Zuid-Afrika Reis Evenement, niet in de wisselen voor contant geld en niet geldig voor reeds geboekte reizen (voor 2 februari 2019).
 

 

Vraag nu vrijblijvend een reisvoorstel aan

Tags: Zuid-Afrika 

Blogs over Zuid-Afrika


Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter