Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
BlogOntdek de verhalen
  Ga terug

Wil jij op reis naar Zuid-Afrika? Kom naar de Storytelling Zuid-Afrika Experience

Meld je nu aan ~ Slechts plaats voor 100 Footprint Travel reizigers

Op zaterdag 2 februari 2019 organiseert Footprint Travel een uniek VIP event in het kassencomplex van de Botanische Tuinen in Utrecht: Live Storytelling Zuid-Afrika Experience. Echte Afrika liefhebbers vertellen je over hun meest bijzondere ervaringen.

Zuid-Afrika | 08-12-2018
Paulien van der Geest

Op zaterdag 2 februari 2019 organiseert Footprint Travel een uniek VIP event in het kassencomplex van de Botanische Tuinen in Utrecht: de Storytelling Zuid-Afrika Experience. Echte Afrika liefhebbers vertellen je over hun meest bijzondere ervaringen. Slechts 100 reizigers worden uitgenodigd dit bijzondere event bij te wonen en maken kans op fantastische prijzen, te besteden tijdens je reis naar Zuid-Afrika in 2019 bij Footprint Travel. Meld je snel aan. We verheugen ons erop je daar te ontmoeten!
 

Wat kun je allemaal verwachten?

Waan je midden in de bush in de tropische kas, waar storytellers je hun safari-avonturen vertellen. Een videoverbinding voert je mee naar Zuid-Afrika; Footprint Travel experts die zelf in Zuid-Afrika wonen en werken onthullen je hun beste insider tips. Ga wijnproeven in de wijnlanden en swing op hippe Afrikaanse muziek in onze Silent Disco tussen de tropische planten. Neem plaats rond het kampvuur en luister naar de verhalen van onze storytellers. Bovendien maak je kans op het winnen van 2 KLM tickets, overnachtingen in verschillende lodges en excursies zoals haaien bootsafari en walvissen bootsafari.
 
 

Winnen: KLM tickets naar Zuid-Afrika, overnachten in ecolodges en excursies!

Zoveel verhalen maken dorstig. Terwijl je nageniet met een Zuid-Afrikaans hapje en een drankje worden fantastische prijzen* verloot! We hebben veel prijzen en een winkans van maar liefst zo’n 1 op 5 per koppel, dus wie weet ga jij helemaal gelukkig naar huis met een geweldige start van je toekomstige Zuid-Afrika reis. Wil jij hier bij zijn? Mail naar: winactie@footprinttravel.nl o.v.v. Storytelling Zuid-Afrika en vertel ons waarom jij graag naar Zuid-Afrika wil. 
 
 
De prijzen die je kunt winnen voor een geweldige Zuid-Afrika reis:
 • 2 retourtickets van KLM naar Zuid-Afrika.
 • 2 overnachtingen voor 2 personen in Witsieshoek Mountain lodge in de Drakensberg (Fair Trade)
 • 2 overnachtingen voor 2 personen in een Cultural Camp aan de African Ivory Route nabij Krugerpark (Fair Trade)
 • 2 overnachtingen voor 2 personen in Three Tree Hill Lodge bij Spioenkop Game Reserve (Fair Trade) incl Rhino Walking Safari
 • 2 overnachtingen voor 2 personen in Rhino Post Safari Lodge in Krugerpark (Fair Trade) incl maaltijden en 2 safaris per dag
 • 2 overnachtingen voor 2 personen in Umlani Bush Lodge in Greater Krugerpark (Fair Trade)
 • Walvissafari voor 2 personen met Dyer Island Cruises (Fair Trade)
 • Haaien bootsafari met Shark Cage Diving voor 2 personen met Marine Dynamics (Fair Trade)
 • 2 overnachtingen voor 2 personen in Antrim Villa in Kaapstad (Fair Trade)
 • 2 overnachtingen voor 2 personen in The Spier Hotel in Stellenbosch (Fair Trade)
 • 2 overnachtingen voor 2 personen in Amakhala Safari Lodge nabij Addo (Fair Trade)
 

Goedgevulde Goodiebag

Niet gewonnen? Niet getreurd! Behalve een inspirerende middag krijg je ook nog een goodiebag vol verrassingen mee naar huis. We verklappen alvast één ding: hierin vind je een Reischeque van Footprint Travel van €50,- te besteden aan accommodaties in Zuid-Afrika die je boekt bij Footprint Travel** (Fair Trade Holiday Approved). Everyone is a winner op de Storytelling Zuid-Afrika Experience van Footprint Travel!

*Maximaal één prijs per gezin, heb je een prijs gewonnen, dan loot je niet meer mee voor de volgende prijs. De prijzen zijn persoonlijk, op basis van beschikbaarheid, niet in te wisselen voor contant geld en geldig voor een reis in Zuid-Afrika in 2019 die wordt geboekt bij Footprint Travel voor 15 maart 2019.
**Reischeque van Footprint Travel is te besteden als een korting op een reis van minimaal 10 dagen voor 2 personen. De Reischeque is persoonlijk voor deelnemers aan de Storytelling Experience, niet in te wisselen voor contant geld en geldig voor een reis in Zuid-Afrika in 2019 
en niet geldig voor reeds geboekte reizen (voor 2 februari 2019).
 

Praktisch:

 • Live Storytelling Zuid-Afrika Experience
 • Zaterdag 2 februari 2019 van 13:30 tot 17:00 uur
 • Kassencomplex van de Botanische Tuinen, Budapestlaan 17 in Utrecht (op het universiteitsterrein de Uithof)
 • Gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer en veel parkeergelegenheid
 • VIP event: slechts plaats voor 100 Footprint Travel reizigers, daarom maximaal 2 kaartjes per gezin en/of adres
 
Heb jij ontzettend zin om te komen? Mail naar: winactie@footprinttravel.nl o.v.v. Storytelling Zuid-Afrika en vertel ons waarom jij graag naar Zuid-Afrika wil. Onder de aanmeldingen verloten we 50x 2 VIP kaartjes. Wie weet ben jij de gelukkige winnaar van dit VIP event!
 

Waarom kiezen we voor KLM?

Bij Footprint Travel koesteren we onze aarde, én zijn we dol op reizen. We nemen onze verantwoordelijkheid en compenseren 100% van de CO2 uitstoot. Je vlucht -zelfs als je die niet bij ons boekt!-, je autokilometers én je overnachtingen. Dit investeren we in groene energie projecten in ontwikkelingslanden, waardoor de transitie naar groene energie sneller gaat. Maar natuurlijk is alleen compenseren niet genoeg, het is belangrijk dat er zo min mogelijk CO2 wordt uitgestoten. KLM investeert in het terugdringen van de CO2-uitstoot door onder meer het gebruik van duurzame bio-kerosine, vlootvernieuwing en gewichtsbesparing. KLM heeft als doel om de CO2-uitstoot per passagier in 2020 met 20% te verlagen ten opzichte van 2011. Ze zijn goed op weg: in juni 2018 stond de teller op 17%. KLM heeft als enige een directe verbinding naar Zuid-Afrika (wat wel 50% van de CO2 uitstoot scheelt aangezien stijgen en landen voor de meeste CO2 uitstoot zorgt!). Super fijn is natuurlijk ook dat KLM een dagvlucht naar Zuid-Afrika heeft en Nederlandse ondertitels bij de films. Zo kom je heerlijk ontspannen aan op je vakantiebestemming!
 
 
 
 

 

Vraag nu vrijblijvend een reisvoorstel aan

Tags: Zuid-Afrika 

Blogs over Zuid-Afrika


Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter