BlogOntdek de verhalen
  Ga terug

Win 2 kaarten voor de musical Amandla Mandela

Zuid-Afrika - Musical - Amandla Mandela - DeLaMar theater - Amsterdam

Dit is je kans. We mogen 3 x 2 eersterangs kaartjes weggeven voor de musical Amandla Mandela. Ga jij mee met Footprint Travel naar de musical Amandla Mandela in het DeLaMar theater in Amsterdam op 26 maart?

Zuid-Afrika | 22-02-2016
Paulien van der Geest & Kieke van Maarschalkerwaart

Ga jij mee met Footprint Travel naar de musical Amandla Mandela in het DeLaMar theater in Amsterdam op 26 maart? We mogen 3 x 2 eersterangs kaartjes weggeven. Dus dit is je kans!

 

Wat moet je doen:

Tag in een reactie op dit Facebook bericht degene met wie jij naar de musical zou willen en vertel kort waarom je juist met deze persoon wilt gaan. Geen Facebook? Laat dan onder dit nieuwsbericht je email adres, naam, wie je mee wil nemen en waarom achter in een reactie. De actie loopt tot en met 11 maart. De winnaars krijgen op 12 maart bericht.

Amandla Mandela

Amandla Mandela is de musical over Nelson Mandela, in een geheel vernieuwde versie met muziek van Paul de Munnik. Nelson Mandela kijkt vanuit zijn cel op Robbeneiland, waar hij 27 jaar gevangen heeft gezeten, terug op zijn leven. Van 9-jarig jongetje toen hij geïnspireerd raakte door de levenswijsheden van de Xhosa-chiefs  tot aan zijn regeerperiode als eerste zwarte president van Zuid-Afrika. Het Khayelitsha United Mambazo Choir is speciaal overgevlogen uit Kaapstad om voor de swingende Zuid-Afrikaanse muziek te zorgen. Je zult moeite hebben om stil te zitten met deze muziek, zang en dans! De musical viert het leven, het werk en de nalatenschap van een man die een inspiratiebron is voor miljoenen mensen.
 

Alvast een voorproefje?

 

Op de hoogte blijven van Footprint Travel acties?

Meld je hier aan voor mini-reismagazine.
 
 

Vraag nu vrijblijvend een reisvoorstel aan 

Blogs over Zuid-Afrika


Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter
Footprint Travel
Voordat je doorgaat...
Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website.
Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!

Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis?
Rondreizen Riksja Travel