Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
BlogOntdek de verhalen
  Ga terug

Win 2 tickets naar Zuid-Afrika! Volg de Expeditie Eastern Cape en kraak de Expeditie Code!

Kraak de Expeditie Code en win 2 tickets naar Zuid-Afrika!

Volg jij Wie is de Mol en Expeditie Robinson op de voet? Dan is dit je kans om gratis naar Zuid-Afrika te vliegen! We geven 2 vliegtickets naar Zuid-Afrika met South African Airways weg, je moet alleen eerst even de Expeditie Code kraken. Durf jij de uitdaging aan?

Zuid-Afrika | 04-02-2017
Kieke van Maarschalkerwaart

Kraak de Expeditie Code en win 2 tickets naar Zuid-Afrika!

Volg jij Wie is de Mol en Expeditie Robinson op de voet? Nú is het jouw kans om mee te doen en gratis naar Zuid-Afrika te vliegen! We geven 2 vliegtickets naar Zuid-Afrika met South African Airways weg, je moet alleen eerst even de Expeditie Code kraken. Durf jij de uitdaging aan?

 

Wat kun je winnen?

Je kunt 2 vliegtickets naar Zuid-Afrika winnen met South African Airways. Daarbij win je ook nog een reisvoucher van €250,- van Footprint Travel! Schrijf je direct in en wie weet vlieg jij binnenkort naar Zuid-Afrika!
 

Wat moet je doen?

Volg Ferry en Paulien, de oprichters van Footprint Travel, op hun Expeditie Eastern Cape in Zuid-Afrika. Vanaf 6 februari verschijnen er 6 reisblogs, elke week op maandag en op donderdag. Onderaan ieder blog vind je 2 opdrachten. Verzamel alle antwoorden, want die heb je nodig hebben om de Expeditie Code te kraken! Met de Expeditie Code maak je kans op die 2 felbegeerde vliegtickets naar Zuid-Afrika!
 
 

Hoe doe je mee?

Meedoen is simpel: schrijf je in en ontvang het deelnameformulier per e-mail. Op het deelnameformulier verzamel je alle antwoorden uit de 6 blogs. Met deze antwoorden kraak je de Expeditie Code. Tip: Like onze Footprint Travel Facebook pagina waar alle blogs gepost worden, zodat jij als eerste de nieuwe opdrachten in handen hebt. Als deelnemer sturen we je sowieso ons maandelijks Mini-Reismagazine met hierin de reisblogs over de Expeditie Eastern Cape toe, zodat je niets mist. (Uitschrijven is uiteraard altijd mogelijk.) Heb je alle antwoorden én de Expeditie Code gekraakt, dan verzend je het online deelnameformulier naar ons. De winnaar wordt uiterlijk 8 maart bekend gemaakt op onze Footprint Travel Facebook pagina en in ons maandelijks Mini Reismagazine boordevol reisinspiratie.
 
 

Ferry versus Paulien

Niet alleen jullie moeten je best doen om de opdrachten te voltooien. Ook Ferry en Paulien moeten aan de slag. Tijdens hun Expeditie door de avontuurlijke Oost-Kaap provincie krijgen zij opdrachten van hun collega’s. Ze worden in ongemakkelijke situaties gebracht om te zien wie het beste expeditielid is. Bekijk deze filmpjes in het blog goed, ook hierin vind je antwoorden die je nodig hebt om de Expeditie Code te kraken!
 
 

Waar gaat de Expeditie Eastern Cape naar toe?

De Eastern Cape of Oost-Kaap is de meest avontuurlijke provincie van Zuid-Afrika. De Expeditie Eastern Cape start met de Wild Coast, een perfecte plek voor hikes naar watervallen, kliffen en strand. Ferry en Paulien treden in de voetsporen van anti-apartheid helden Nelson Mandela en Steve Biko. Hierna ontdekken ze of Lord of the Rings schrijver Tolkien echt zijn inspiratie heeft opgedaan in de sprookjesachtige Amathole Mountains. Ze praten Xhosa en Afrikaans met de locals, althans, ze doen een dappere poging. In het hart van de Karoo ontdekken ze verborgen juweeltjes waar weinig reizigers van weten en maken een wandelsafari op zoek naar de cheeta. De Big Five spotten ze in de beste safari gebieden rondom Addo. Ze maken een oceaan safari naar pinguïns en dolfijnen en gaan met een stoere 4x4 kamperen in de ongerepte Baviaanskloof. Durven Ferry en Paulien te bungeejumpen van de Bloukrans brug? Beleef het mee in de reisblogs over de Expeditie Eastern Cape!
 
 

Win 2 vliegtickets met South African Airways!

De winnaar mag met twee personen naar Zuid-Afrika vliegen met South African Airways. Aan boord bij South African Airways voel je gelijk de Zuid-Afrikaanse gastvrijheid. Je smakelijke diner is alvast een voorproefje op het fantastische eten dat je in Zuid-Afrika te wachten staat. Natuurlijk krijg je ook zo’n lekker Zuid-Afrikaans wijntje bij het eten om helemaal in de vakantiestemming te komen. Daarna kun je lekker achterover leunen in de comfortabele stoelen. Want wist je dat je bij South African Airways standaard maar liefst 85 cm beenruimte hebt? Normaal schommelt beenruimte tussen 76 en 81 cm. That's right, zonder bijbetalen zit je altijd Comfort Class bij South African Airways!  
 

 

Ontdek Zuid-Afrika met Footprint Travel!

Je krijgt ook een Footprint Travel voucher van € 250,- te besteden aan accommodaties in Zuid-Afrika die je boekt bij Footprint Travel. Wij geloven dat toerisme een positieve bijdrage kan leveren aan het land dat je bezoekt. Daarom bieden we zoveel mogelijk kleinschalige accommodaties aan en waar mogelijk met het Fair Trade Tourism certificaat. Natuurlijk letten we hierbij op een goede prijs-kwaliteitverhouding. We hebben de accommodaties zelf bezocht en met zorg uitgekozen. Kortom, we kiezen overnachtingsplekjes uit waar we zelf ook het liefst zouden slapen. Een authentieke ervaring maakt naar ons idee het verschil tussen een ‘leuke vakantie’ en een onvergetelijke reis. Go Fair. Go Local!  
 
 

Vraag nu vrijblijvend een reisvoorstel aan 

Blogs over Zuid-Afrika


Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter