BlogOntdek de verhalen
  Ga terug

Win twee tickets naar Kaapstad met De Nationale Reistest 2015!

BNN 3 Op Reis - Footprint Travel was erbij!

Ben je een echte reisexpert? Maandag 1 juni kan jij het bewijzen tijdens De Nationale Reistest van BNN 3 Op Reis. Kieke en Paulien waren bij de tv-opnamen van De Nationale Reistest en spelen mee in het publiek. Thuis voor de buis kun jij ook meespelen en wie weet win jij twee tickets naar Kaapstad!

Zuid-Afrika | 31-05-2015
Paulien van der Geest

Natúúrlijk hou jij van reizen. Maar ben je ook een echte reisexpert? Maandag 1 juni kan jij het bewijzen tijdens De Nationale Reistest. Kieke en Paulien waren bij de tv-opnamen van de Reistest en spelen mee in het publiek. Zij konden zich dus gelijk meten aan de BN-ers. 
 
                 
 
BNN 3 Op Reis laat je hersenen weer eens flink kraken! Met vragen als 'hoeveel liter whiskey mag je mee in je handbagage?' en 'hoeveel kleuren heeft de vlag van Brazilië?' Je gaat de strijd aan met zeven BN'ers. En het wordt gepresenteerd door Geraldine Kemper en Dennis Storm! O ja, als je gaat kijken: wij zitten vlak achter Dennis!
 
 

Win twee tickets naar Kaapstad

Maar jij kan natuurlijk tijdens de uitzending gewoon thuis meedoen. Of vanuit je luie strandstoel. Via je smartphone of tablet. Of lekker old school met pen en papier. En wie weet win jij twee tickets naar Kaapstad! Je ziet de Nationale Reistest en misschien Kieke en Paulien op 1 juni om 20:30 op NPO3!
 

Niet gewonnen, toch naar Kaapstad? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Tags: Kaapstad - Kaapstad

Zuid-Afrika reizen - 

Blogs over Zuid-Afrika


Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter