Rondreizen Costa Rica

Ben je klaar om aan de slag te gaan met de ideale reisroute voor jouw unieke rondreis

Waarom met Footprint Travel naar Costa Rica

  • Unieke reisroutes

Geïnspireerd door de reizen van onze Costa Rica Nomad ben je verzekerd van een mooie reisroute. De perfecte basis om aan de stag te gaan met het organiseren van je eigen Costa Rica reis.

  • Vrijheid van tweaken

Draai zelf aan de knoppen in onze Footprint planner en kies zelf de hotels en activiteiten die bij je passen. Bepaal hoe lang je op een plek blijft en boek jouw Costa Rica reis voor een eerlijke prijs.

  • Zorgeloos de jungle verkennen

We hebben alles alvast voor je uitgezocht en staan voor je klaar bij wijzigingen of annuleringen. Footprint Travel is 24/7 bereikbaarheid, aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

  • Positief impact maken

Als reiziger krijg je de tools om bewustere keuzes te maken. Wij van Footprint proberen stap voor stap duurzamere Costa Rica reizen aan te bieden en focussen ons op de positieve impact van reizen.

Lees meer over Costa Rica

Alles wat je moet weten over Costa Rica

Houten hotel met groene tuin in Costa Rica

8x Unieke slaapplekken in Costa Rica

Slapen middenin de jungle of juist iets meer luxe? We hebben de tofste slaapplekken voor je op een rijtje gezet. Van een gezellig guesthouse tot een lodge in de natuur. Kies je favoriet en maak jouw reis uniek.

Praktische informatie Costa Rica

Om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid op reis gaat, hebben we de belangrijkste dingen over reizen naar Costa Rica op een rijtje gezet. Van de lokale valuta tot de beste reistijd, je leest het allemaal hier.

Veelgestelde vragen Costa Rica

Heb je nog vragen over Costa Rica en wil je meer te weten komen over deze prachtige bestemming? Geen zorgen, we hebben de meest gestelde vragen al voor je beantwoord. Neem gerust een kijkje!