Rondreizen IJsland

Ben je klaar om aan de slag te gaan met de ideale reisroute voor jouw rondreis

Waarom met Footprint Travel naar IJsland

  • Unieke reisroutes

Geïnspireerd door de reizen van onze IJsland Nomad ben je verzekerd van een mooie reisroute. De perfecte basis om aan de stag te gaan met het organiseren van je eigen IJsland reis.

  • Vrijheid van tweaken

Draai zelf aan de knoppen in onze Footprint planner en kies zelf de hotels en activiteiten die bij je passen. Bepaal hoe lang je op een plek blijft en boek jouw IJsland reis voor een eerlijke prijs.

  • Zorgeloos naar IJsland

We hebben alles alvast voor je uitgezocht en staan voor je klaar bij wijzigingen of annuleringen. Footprint Travel is 24/7 bereikbaarheid, aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

  • Positief impact maken

Als reiziger krijg je de tools om bewustere keuzes te maken. Wij van Footprint proberen stap voor stap duurzamere IJsland reizen aan te bieden en focussen ons op de positieve impact van reizen.

Alles wat je moet weten over IJsland

6x Unieke slaapplekken in IJsland

Slapen bij een IJslandse boerderij of juist iets meer luxe? We hebben de tofste slaapplekken voor je op een rijtje gezet. Van een houten huisje tot een sfeervol hotel. Kies je favoriet en maak jouw reis uniek.

Praktische informatie IJsland

Om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid op reis gaat, hebben we de belangrijkste dingen over reizen naar IJsland op een rijtje gezet. Van de lokale valuta tot de beste reistijd, je leest het allemaal hier.

Veelgestelde vragen IJsland

Heb je nog vragen over IJsland en wil je meer te weten komen over deze prachtige bestemming? Geen zorgen, we hebben de meest gestelde vragen al voor je beantwoord. Neem gerust een kijkje!

7 Redenen waarom je deze zomer naar IJsland moet

Waar IJsland voor veel mensen op het eerste gezicht een winterbestemming lijkt, is het land vooral populair in de zomer. Wat maakt IJsland zo aantrekkelijk tijdens de warme maanden? In dit lijstje een overzicht van echte must visits in IJsland!

Bergen met besneeuwde toppen en daarboven het groene Noorderlicht

Top 5 Noorderlichtspots in IJsland

IJsland staat wereldwijd bekend als een van de beste plekken om het adembenemende Noorderlicht te aanschouwen. Wij hebben de vijf beste locaties om dit natuurlijke schouwspel te bewonderen voor je op een rijtje gezet.

IJsland landschap route

Wat kun je doen in Reykjavik?

Er zijn veel goede redenen om IJsland te bezoeken! Gletsjers, vulkanen en watervallen zijn onder anderen de populairste toeristenbestemmingen. Maar wat is er te doen in de hoofdstad? Wij geven je leuke tips!

Het felblauwe water van de Blue Lagoon met groene bergen en wolken erachter

De gids voor een ultieme Blue Lagoon-ervaring

Geen reis naar IJsland is compleet zonder een bezoek aan de iconische Blue Lagoon. Hier zijn enkele tips om het meeste uit je Blue Lagoon-ervaring te halen.

IJsland golden circle

10x Must visit in de Golden Circle

De Golden Circle is een populair gebied met de meest iconische bezienswaardigheden van IJsland brengt. Het is een geweldige manier om IJsland te verkennen.

Een grijze auto die over een slingerende weg rijdt in IJsland. De weg loopt over een heuvel die in de zee uitkomt. Het landschap is een mix van gras en aarde. Op de achtergrond zijn mistige bergen te zien.

11x Tips voor autorijden in IJsland

IJsland is een van de mooiste landen ter wereld, en dat geldt voor zowel de zomer als de winter. Vulkanen, watervallen, geisers en lavendelvelden – IJsland heeft adembenemende natuur voor een roadtrip!