Het landschap van Spitzkoppe in Namibie

Rondreizen Namibië

Ben je klaar om aan de slag te gaan met de ideale reisroute voor jouw rondreis

2 procent bijdrage aan lokale projecten armoede
drie kinderen uit Namibie

Waarom met Footprint Travel naar Namibië

  • Unieke reisroutes

Geïnspireerd door de reizen van onze Namibië Nomad ben je verzekerd van een mooie reisroute. De perfecte basis om aan de stag te gaan met het organiseren van je eigen Namibië reis.

  • Vrijheid van tweaken

Draai zelf aan de knoppen in onze Footprint planner en kies zelf de hotels en activiteiten die bij je passen. Bepaal hoe lang je op een plek blijft en boek jouw Namibië reis voor een eerlijke prijs.

  • Zorgeloos naar Namibië

We hebben alles alvast voor je uitgezocht en staan voor je klaar bij wijzigingen of annuleringen. Footprint Travel is 24/7 bereikbaarheid, aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

  • Positief impact maken

Als reiziger krijg je de tools om bewustere keuzes te maken. Wij van Footprint proberen stap voor stap duurzamere Namibië reizen aan te bieden en focussen ons op de positieve impact van reizen.

Alles wat je moet weten over Namibië

Gewapend met pen en papier schrijven we op reis druk mee voor de allerbeste tips & tricks voor een reis naar Namibië

Praktische informatie over Namibië & Botswana

Om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid op reis gaat, hebben we de belangrijkste dingen over reizen naar Namibië en Botswana op een rijtje gezet. Van handige weetjes tot de beste reistijd, je leest het hier allemaal.

Veelgestelde vragen over Namibië & Botswana

Heb je nog vragen over Namibië en Botswana en wil je meer te weten komen over deze prachtige bestemmingen? Geen zorgen, we hebben de meest gestelde vragen al voor je beantwoord. Neem gerust een kijkje!

8x Leukste slaapplekken in Namibië & Botswana

Droom weg onder de sterrenhemel in een luxe lodge of ervaar een romantisch diner bij zonsondergang. Slaap op de leukste slaapplekken van Namibië en Botswana en lees onze top 10. Onze Namibië Nomad heeft voor jou de tofste slaapplekken uitgezocht.

Sossusvlei

5x Tips voor jouw bezoek aan Sossusvlei

De Sossuvlei bevindt zich in de Afrikaanse woestijn en is dan ook zeker een bezoekje waard. Maar wees wel goed voorbereid om alles van deze prachtige plek mee te kunnen maken. Lees de tips in ons blog.

Namibië

De 7x Must-do activiteiten in Namibië

Beleef de vetste avonturen in Namibië en lees de zeven leukste activiteiten in dit blog. Maak jouw Namibië rondreis compleet en voeg deze activiteiten toe aan jouw unieke reis in onze planner.

8x De beste redenen om naar Namibië & Botswana te gaan

Zin in een avontuurlijke ontdekkingstocht die je ver weg voert van de Nederlandse cultuur? Welkom bij onze blog die je meeneemt naar het indrukwekkende Namibië en Botswana, waar natuur en avontuur op elke hoek wacht!


Tips voor jouw bezoek aan Etosha National Park in Namibië

Ga goed voorbereid jouw safari avontuur tegemoet. Plan jouw tour in tijdens de droge periode zodat je de vetste dieren spot en neem genoeg water en drinken mee.