Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →

Vliegtickets Zuid-Afrika

Uiteraard kunnen wij de intercontinentale​ vliegtickets Zuid-Afrika voor je regelen. In ons ticketsysteem hebben wij toegang tot alle goedkope tickets Zuid-Afrika, van alle vliegmaatschappijen op Zuid-Afrika.
 
De voordelen indien wij je tickets Zuid-Afrika boeken:
  • Wij kunnen de goedkope tickets Zuid-Afrika voor je vergelijken.
  • én wij kunnen de snelste reistijd (‘vliegtijd’) Zuid-Afrika vergelijken. We houden dus rekening met de overstaptijd. Zo kom je tot de beste keuze.
  • Je reis in Zuid-Afrika wordt goed afgestemd met je vliegticket naar Kaapstad of Johannesburg.
  • Als reisbureau Zuid-Afrika kunnen we een optie voor je nemen. Je hebt dus nog even tijd om thuis te overleggen, zonder het risico dat die mooie aanbieding weg is. Pas als jij akkoord geeft en betaalt, wordt de boeking definitief.
  • Je hoeft niet je creditcard gegevens online achter te laten. Je kunt het geld via je eigen bank naar ons overmaken. Betrouwbaar en veilig.
  • Wij rekenen slechts €20, - per ticket aan reserveringskosten, met een maximum van €40 per boeking.
 
 

Tips voor goedkope tickets Zuid-Afrika

  • Wees er zo vroeg mogelijk bij: zeker in het hoogseizoen (juli/augustus +  half december/half januari) zijn de goedkopere vluchten en klassen al vroeg volgeboekt. Let op: Zuid-Afrikaners hebben juist in december/januari hun zomervakantie. Veel accommodaties zijn dan volgeboekt of duurder en het is overal druk.
  • Buiten het hoogseizoen heb je meer kans op de goedkoopste tickets naar Kaapstad of Johannesburg. Voorjaar en najaar zijn ook prima tijden om in Zuid-Afrika te reizen. Lees meer onder Beste Reistijd.
  • Een iets langere reistijd, doordat je een tussenlanding maakt, kan een goedkoop ticket opleveren. Bedenk wat belangrijk voor jou is: tijd of geld?
 

 

Luchtvaartmaatschappijen Zuid-Afrika en reistijd Zuid-Afrika

De meeste maatschappijen maken een tussenlanding op hun thuisbasis, of op een grote overstaplocatie, zoals Londen of Frankfurt. Vanuit die plaatsen zijn verschillende aansluitingen mogelijk. Soms is het goedkoper om iets langer te wachten. Als je van het type bent: mijn reis begint zodra ik de voordeur achter me dicht trek, is die tijd best een prettige onderbreking om even koffie te gaan drinken en de benen te strekken. De reistijd Amsterdam – Londen en de vliegtijd Amsterdam – Frankfurt zijn beiden circa 1 uur.
 

 

Regionale vluchten Zuid-Afrika

Voor sommige rondreizen zijn regionale vluchten Zuid-Afrika nodig. Denk hierbij aan een reis van Johannesburg via Krugerpark naar Kaapstad. Vertrek je vanaf Port-Elizabeth of Durban, dan is dit het beste direct bij je intercontinentale ticket te regelen.

Ook regionale vluchten kunnen we voor je regelen. We raden aan deze tickets door ons te laten boeken tegelijkertijd met de rest van de boeking. Zeker wanneer je aansluitende bouwstenen hebt, is het aan te raden de regionale vluchten aan ons over te laten.
 
 

Luchthavenbelasting Zuid-Afrika

De luchthavenbelasting zit in Zuid-Afrika al in de ticketprijs berekend. In Lesotho en Swaziland is dat niet zo, en betaal je de luchthavenbelasting contant op het moment van vertrek. In Lesotho is dat op moment van schrijven M20 en in Swaziland is het E20. Vlieg je van Swaziland naar Zuid-Afrika dan is er een extra belasting van R120.
 
Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter