matera uitzicht

Rondreizen Italië

Ben je klaar om aan de slag te gaan met de ideale reisroute voor jouw rondreis

italie reiziger uitzicht kust

Waarom met Footprint Travel naar Italië

  • Unieke reisroutes

Geïnspireerd door de reizen van onze Italië Nomad ben je verzekerd van een mooie reisroute. De perfecte basis om aan de stag te gaan met het organiseren van je eigen Italië reis.

  • Vrijheid van tweaken

Draai zelf aan de knoppen in onze Footprint planner en kies zelf de hotels en activiteiten die bij je passen. Bepaal hoe lang je op een plek blijft en boek jouw Italië reis voor een eerlijke prijs.

  • Zorgeloos naar Italië

We hebben alles alvast voor je uitgezocht en staan voor je klaar bij wijzigingen of annuleringen. Footprint Travel is 24/7 bereikbaarheid, aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

  • Positief impact maken

Als reiziger krijg je de tools om bewustere keuzes te maken. Wij van Footprint proberen stap voor stap duurzamere Italië reizen aan te bieden en focussen ons op de positieve impact van reizen.

Alles wat je moet weten over Italië

italie terras

Praktische informatie over Italië

Om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid op reis gaat, hebben we de belangrijkste dingen over reizen naar Italië op een rijtje gezet. Van handige weetjes tot de beste reistijd, je leest het allemaal hier.

italie haven bootjes

Veelgestelde vragen over Italië

Heb je nog vragen over Italië en wil je meer te weten komen over deze prachtige bestemming? Geen zorgen, we hebben de meest gestelde vragen al voor je beantwoord. Neem gerust een kijkje!

12x Bezienswaardigheden in Rome

Ben je van plan om binnenkort naar Italië te reizen? Dan mag een bezoek aan Rome zeker niet ontbreken! Deze 12 tips helpen je om jezelf zo goed mogelijk voor te bereiden.

wijnranken italie koppel

6x De uniekste slaapplekken in Italië

Dompel jezelf onder in de mooiste slaapplekken van Italië met onze 6 uniekste slaapplekken in Italië. Onze Italië-nomad heeft speciaal voor jou de tofste slaapplekken uitgezocht, zodat jij eigen droomvakantie kan samenstellen.