Rondreizen Marokko

Ben je klaar om aan de slag te gaan met de ideale reisroute voor jouw rondreis

Waarom met Footprint Travel naar Marokko

  • Unieke reisroutes

Geïnspireerd door de reizen van onze Marokko ben je verzekerd van een mooie reisroute. De perfecte basis om aan de stag te gaan met het organiseren van je eigen Marokko reis.

  • Vrijheid van tweaken

Draai zelf aan de knoppen in onze Footprint planner en kies zelf de hotels en activiteiten die bij je passen. Bepaal hoe lang je op een plek blijft en boek jouw Marokko reis voor een eerlijke prijs.

  • Zorgeloos naar de woestijnvlaktes

We hebben alles alvast voor je uitgezocht en staan voor je klaar bij wijzigingen of annuleringen. Footprint Travel is 24/7 bereikbaarheid, aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

  • Positief impact maken

Als reiziger krijg je de tools om bewustere keuzes te maken. Wij van Footprint proberen stap voor stap duurzamere Marokko reizen aan te bieden en focussen ons op de positieve impact van reizen.

Alles wat je moet weten over Marokko

De tofste slaapplekken om te overnachten tijdens jouw trip door het woestijnlandschap. Vlakbij bezienswaardigheden en in prachtige omgevingen.

Riad in Marhabba Marokko

7x Magische Riads in Marokko

Slapen middenin de woestijn of juist iets meer luxe? We hebben de tofste slaapplekken voor je op een rijtje gezet. Van een sfeervol hotel tot een prachtige riad. Kies je favoriet en maak jouw reis uniek.

Praktische informatie Marokko

Om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid op reis gaat, hebben we de belangrijkste dingen over reizen naar Marokko op een rijtje gezet. Van de lokale valuta tot de beste reistijd, je leest het allemaal hier.

Zonsondergang in Marokkaanse stad Marrakech

Meestgestelde vragen Marokko

Heb je nog vragen over Marokko en wil je meer te weten komen over deze prachtige regio? Geen zorgen, we hebben de meest gestelde vragen al voor je beantwoord. Neem gerust een kijkje!