cactus voor felblauwe muur

Rondreizen Mexico

Ben je klaar om aan de slag te gaan met de ideale reisroute voor jouw unieke rondreis

2 procent bijdrage aan lokale projecten oceaan
meisje poseert voor lichtblauwe huisjes

Waarom met Footprint Travel naar Mexico

  • Unieke reisroutes

Geïnspireerd door de reizen van onze Mexico Nomad ben je verzekerd van een mooie reisroute. De perfecte basis om aan de stag te gaan met het organiseren van je eigen Mexico reis.

  • Vrijheid van tweaken

Draai zelf aan de knoppen in onze Footprint planner en kies zelf de hotels en activiteiten die bij je passen. Bepaal hoe lang je op een plek blijft en boek jouw Mexico reis voor een eerlijke prijs.

  • Zorgeloos naar de Maya steden

We hebben alles alvast voor je uitgezocht en staan voor je klaar bij wijzigingen of annuleringen. Footprint Travel is 24/7 bereikbaarheid, aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

  • Positief impact maken

Als reiziger krijg je de tools om bewustere keuzes te maken. Wij van Footprint proberen stap voor stap duurzamere Mexico reizen aan te bieden en focussen ons op de positieve impact van reizen.

Alles wat je moet weten over Mexico

5x dingen om te doen op Isla Holbox

Azuurblauw water, kilometerslange hagelwitte stranden, cocktails drinken bij een hippe beachbar en heel veel kleurrijk streetart. Welkom op Isla Holbox, een paradijselijk eiland voor de kust van Mexico.

Praktische informatie Mexico

Om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid op reis gaat, hebben we de belangrijkste dingen over reizen naar Mexico op een rijtje gezet. Van de lokale valuta tot de beste reistijd, je leest het allemaal hier.

Meisje drijvend in het water in een grot

Veelgestelde vragen Mexico

Heb je nog vragen over Costa Rica en wil je meer te weten komen over deze prachtige bestemming? Geen zorgen, we hebben de meest gestelde vragen al voor je beantwoord. Neem gerust een kijkje!