Plan je vakantie Namibië zelf met de bouwstenen van Footprint Travel

Je Namibië vakantie vorm je met de bouwstenen van Footprint Travel

Namibië
Beoordeling van onze Namibië reizen: 8,8 8,8/10 - 92 recensies

Namibië, Botswana & de Victoria Falls

Beklim de rode duinen van Sossusvlei, ga op safari in Etosha en bezoek een traditionele stam in Namibië. Bewonder de Fish River Canyon of spot de Big Five in Botswana. Of aanschouw met eigen ogen de immense Victoria Falls op de grens van Zimbabwe en Zambia. De Namibië experts van Footprint Travel hebben veel reiservaring in Zuidelijk Afrika en delen deze kennis graag met jou. Slaap in de mooiste en meest bijzondere accommodaties, volg je eigen route in een comfortabele huurauto én zie, ruik, proef en voel Namibië op jouw eigen unieke manier.
 
 

Je Namibië rondreis stel je zelf samen met bouwstenen!

Bij Footprint Travel willen we je een onvergetelijke reis bieden. Wij zijn van mening dat we dit kunnen doen als reizigers een privé reis maken waarbij ze zelf de route en het programma kunnen samenstellen. Een reis op maat dus! Door losse bouwstenen met elkaar te combineren zet je zelf een reisplan in elkaar. Wissel cultuur, natuur en avontuur met elkaar af en ervaar Namibië om jouw eigen manier en tempo.
 
 

Namibie rondreis-op-maat voor jou geregeld

Vind je het lastig kiezen? Wil je geen hoogtepunt missen? Namibië experts Sanne en Paulien hebben Namibië en Botswana privé rondreizen samengesteld om je ideeën te geven hoe je kunt reizen langs de hoogtepunten van Namibië. Met de uitbreidingen naar keuze -extensies genoemd- kun je iedere voorbeeldreis nog beter laten aansluiten op jouw reiswensen.
 
 
 

Tips voor je Namibië rondreis

Sossusvlei en Etosha mogen op geen enkele Namibië reis ontbreken. Je kunt deze hoogtepunten zien in een Namibië reis van twee weken. Heb je langer de tijd, bezoek dan het zuiden waar je sprakeloos wordt van het uitzicht over de Fish River Canyon, ronddwaalt in een spookstadje en wilde woestijnpaarden ziet. Geen massatoerisme en aantrekkelijk in prijs! Of rij door de Caprivi strook voor fantastische safarimogelijkheden in Botswana en het onmetelijk gebulder van de Victoria Falls.
 
 
 

Namibië experts in Afrika

 
Laat je door Sanne en Paulien, onze Namibië kenners bij
uitstek, verrassen en inspireren over de mooiste routes, speciale accommodaties en de meest bijzondere excursies. Ze hebben ook tips voor handige vluchttijden en de meest geschikte huurauto voor jouw reis! Voeg je favoriete rondreis toe aan Mijn Reisplan en vraag een op maat gemaakt reisvoorstel aan. Je kunt (tijdens kantoortijden) het Afrika team ook bellen: 030-32 00 651. Heb je vragen, vul dan het contactformulier in.