Uitzicht op één van de kliffen op het eiland Skye met een schaap en lammetje op de voorgrond

Rondreizen Schotland

Ben je klaar om aan de slag te gaan met de ideale reisroute voor jouw rondreis

Vrouw die de Ben Nevis in Schotland beklimt, aan de rechterkant kan je genieten van het uitzicht

Waarom met Footprint Travel naar Schotland

  • Unieke reisroutes

Geïnspireerd door de reizen van onze Schotland Nomad ben je verzekerd van een mooie reisroute. De perfecte basis om aan de stag te gaan met het organiseren van je eigen Schotland reis.

  • Vrijheid van tweaken

Draai zelf aan de knoppen in onze Footprint planner en kies zelf de hotels en activiteiten die bij je passen. Bepaal hoe lang je op een plek blijft en boek jouw Schotland reis voor een eerlijke prijs.

  • Zorgeloos naar Schotland

We hebben alles alvast voor je uitgezocht en staan voor je klaar bij wijzigingen of annuleringen. Footprint Travel is 24/7 bereikbaarheid, aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

  • Positief impact maken

Als reiziger krijg je de tools om bewustere keuzes te maken. Wij van Footprint proberen stap voor stap duurzamere Schotland reizen aan te bieden en focussen ons op de positieve impact van reizen.

Alles wat je moet weten over Schotland

Gewapend met pen en papier schrijven we op reis druk mee voor de allerbeste tips & tricks voor een reis naar Schotland

Uitzicht op het Glennfinnanviaduct met een stoomlocomotief

Praktische informatie over Schotland

Om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid op reis gaat, hebben we de belangrijkste dingen over reizen naar Schotland op een rijtje gezet. Van handige weetjes tot de beste reistijd, je leest het hier allemaal.

Uitzicht op the old man of Storr op Isle of Skye

Veelgestelde vragen over Schotland

Heb je nog vragen over Schotland en wil je meer te weten komen over deze prachtige bestemming? Geen zorgen, we hebben de meest gestelde vragen al voor je beantwoord. Neem gerust een kijkje!

Smal steegje in Edinburgh met uitzicht op Edinburgh Castle

6x de uniekste slaapplekken in Schotland

Dompel jezelf onder in de uniekste slaapplekken van Schotland met onze top 6. Onze Schotland-nomad heeft speciaal voor jou de tofste slaapplekken uitgezocht, zodat jij eigen droomreis kan samenstellen.

Impressie Edinburgh stad

Wat te doen in Edinburgh - 6x de leukste tips

Ontdek de charme van Edinburgh, hoofdstad van Schotland, met onze reis door de meest indrukwekkende en sfeervolle plekken van de stad. Meer weten over Edinburgh? Deze blog geeft je 6 leuke tips voor jouw reis naar Edinburgh.

Uitzicht op de natuur in Skye

7x Must-do activiteiten in Isle of Skye

In het westen van Schotland, vind je het iconische eiland Skye. Een indrukwekkende plek met adembenemende natuur, verborgen kliffen en mooie wandelpaden. Lees hier de leukste activiteiten voor jouw avontuur bij Isle of Skye!