Rondreizen Slovenië

Ben je klaar om aan de slag te gaan met de ideale reisroute voor jouw rondreis

Waarom met Footprint Travel naar Slovenië

  • Unieke reisroutes

Geïnspireerd door de reizen van onze Slovenië Nomad ben je verzekerd van een mooie reisroute. De perfecte basis om aan de stag te gaan met het organiseren van je eigen Slovenië reis.

  • Vrijheid van tweaken

Draai zelf aan de knoppen in onze Footprint planner en kies zelf de hotels en activiteiten die bij je passen. Bepaal hoe lang je op een plek blijft en boek jouw Slovenië reis voor een eerlijke prijs.

  • Zorgeloos de natuur in

We hebben alles alvast voor je uitgezocht en staan voor je klaar bij wijzigingen of annuleringen. Footprint Travel is 24/7 bereikbaarheid, aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

  • Positief impact maken

Als reiziger krijg je de tools om bewustere keuzes te maken. Wij van Footprint proberen stap voor stap duurzamere Slovenië reizen aan te bieden en focussen ons op de positieve impact van reizen.

Alles wat je moet weten over Slovenië

De tofste hotels om te overnachten tijdens jouw trip door de prachtige natuur. Vlakbij bezienswaardigheden en in prachtige omgevingen.

Glamping Ribno alpine in Slovenië

6x Unieke slaapplekken in Slovenië

Slapen middenin de natuur of juist iets meer luxe? We hebben de tofste slaapplekken voor je op een rijtje gezet. Van een slaapplek middenin de natuur tot een sfeervol hotel. Kies je favoriet en maak jouw reis uniek.

Praktische informatie Slovenië

Om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid op reis gaat, hebben we de belangrijkste dingen over reizen naar Jordanië op een rijtje gezet. Van de lokale valuta tot de beste reistijd, je leest het allemaal hier.

Veelgestelde vragen Slovenië

Heb je nog vragen over Slovenië en wil je meer te weten komen over deze prachtige regio? Geen zorgen, we hebben de meest gestelde vragen al voor je beantwoord. Neem gerust een kijkje!