Rondreizen Spanje

Ben je klaar om aan de slag te gaan met de ideale reisroute voor jouw rondreis

Waarom met Footprint Travel naar Spanje

  • Unieke reisroutes

Geïnspireerd door de reizen van onze Spanje Nomad ben je verzekerd van een mooie reisroute. De perfecte basis om aan de stag te gaan met het organiseren van je eigen Spanje reis.

  • Vrijheid van tweaken

Draai zelf aan de knoppen in onze Footprint planner en kies zelf de hotels en activiteiten die bij je passen. Bepaal hoe lang je op een plek blijft en boek jouw Spanje reis voor een eerlijke prijs.

  • Zorgeloos door temperamentvol Spanje

We hebben alles alvast voor je uitgezocht en staan voor je klaar bij wijzigingen of annuleringen. Footprint Travel is 24/7 bereikbaarheid, aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

  • Positief impact maken

Als reiziger krijg je de tools om bewustere keuzes te maken. Wij van Footprint proberen stap voor stap duurzamere Spanje reizen aan te bieden en focussen ons op de positieve impact van reizen.

Alles wat je moet weten over Spanje

5x Unieke slaapplekken in Spanje

Slapen middenin het centrum of juist aan het strand? We hebben de tofste slaapplekken voor je op een rijtje gezet. Van een toffe B&B tot een sfeervol hotel. Kies je favoriet en maak jouw reis uniek.

Praktische informatie Spanje

Om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid op reis gaat, hebben we de belangrijkste dingen over reizen naar Spanje op een rijtje gezet. Van de lokale valuta tot de beste reistijd, je leest het allemaal hier.

Veelgestelde vragen Spanje

Heb je nog vragen over Spanje en wil je meer te weten komen over deze prachtige bestemming? Geen zorgen, we hebben de meest gestelde vragen al voor je beantwoord. Neem gerust een kijkje!