Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
BlogOntdek de verhalen
  Ga terug

De 9 beste reisblogs van 2018

Best gelezen blogs - 2018 - reisblogs

Op zoek naar reisinspiratie voor je vakantie in 2019? Lees dan de 9 meest inspirerende reisblogs van het afgelopen jaar. Per land geven we je het door onze reizigers best gelezen reisblog.

Cambodja | 31-12-2018
Paulien van der Geest

Op zoek naar reisinspiratie voor je vakantie in 2019? Lees dan de 9 meest inspirerende reisblogs van het afgelopen jaar. Per land geven we je het door onze reizigers best gelezen reisblog.
 

Zuid-Afrika: Top Tips voor de Tuinroute!

Zodra je je verdiept in een route door Zuid-Afrika, lees je over de Tuinroute. Maar wat is het precies en wat kun je er doen? Na het lezen van dit blog ben je volledig op de hoogte. En we geven je bij elke plaats een Top Tip!
  

13 inspirerende foto’s uit Vietnam! Met To-Do tips

Van reiziger Sebastiaan ontvingen we prachtige foto’s van zijn rondreis door Vietnam. We kunnen niet wachten om weer naar Vietnam te gaan bij het zien van deze beelden! Ter inspiratie van je volgende reis of om gewoon even bij weg te dromen: de 13 mooiste foto’s van zijn rondreis.
 
 

Thailand: Dé ideale Azië bestemming met kinderen!

Thailand is voor velen de eerste Azië-reis en na jaren backpacken is het de perfecte plek om – als je je wilde haren een beetje kwijt bent en een gezin hebt – je kinderen mee naartoe te nemen. En waarom ook niet, de stranden, het eten, de natuur, alles is anders maar toch niet zo exotisch dat het de kinderen afschrikt. Bovendien vlieg je er rechtstreeks naartoe. Maar wat zijn de leukste plekken in Thailand om kinderen mee naartoe te nemen?
 
 

Lekker eten in Suriname: Njan Njan!

Doordat Suriname rijk is aan verschillende culturen, tref je ook eten aan van verschillende keukens! Proef Creoolse, Hindoestaanse en Chinese gerechten. Laat je verleiden door het eten van de Marrons en Indianen. Gooi je heupen los na een glas Casiri, cassave bier van de Indianen!
 
   

Glamping in Sri Lanka: Slapen in safari tent in Wilpattu Nationaal Park

In Sri Lanka kun je op safari in de verschillende nationaal parken. Een bijzondere ervaring is slapen in een safaritent in een bush camp. Zo ben je nóg dichterbij de natuur! Wij probeerden het uit en gingen glamperen bij Wilpattu Nationaal Park.
 
 

5 redenen waarom je het zuiden van Namibië op je bucketlist moet zetten

Er is iets geks aan de hand met de reizigers naar Namibië. Men ziet massaal het zuiden van Namibië over het hoofd. Terwijl het zoveel te bieden heeft: de Grand Canyon van Afrika, spookstadjes en wilde paarden! We geven je 5 goede redenen om het zuiden van Namibië wél te bezoeken!
 
 

Myanmar reisexpert Obbo geeft zijn 10 beste reistips Myanmar

Met deze tips weet je hoe je je Myanmar reis het beste kunt plannen en wat je zeker niet mag missen. Myanmar expert Obbo Spanjaard geeft antwoord op reizigers vragen. Ook geeft hij tips voor het lekkerste eten en onthult hij het best bewaarde geheim van Myanmar.
 
 
 

6 Must Do's voor de actieve reiziger in Indonesië

Indonesië is niet alleen een vakantiebestemming voor degenen die willen luieren op het strand, voor liefhebbers van exotische dieren, en cultuursnuivers maar ook voor actievelingen! Op de verschillende Indonesische eilanden kun je uitstekend wandelen, fietsen en ook watersportliefhebbers komen aan hun trekken. Paulien beschrijft de leukste activiteiten in Indonesië waarbij je fysiek wordt getest.
 
 

Reistips: 5x fietsen in Cambodja!

Cambodja is een ideaal vakantieland voor Nederlanders. Je kunt op veel plaatsen namelijk prima fietsen! Een leuke manier om de locals te ontmoeten en het dagelijkse leven op het platteland te zien. We zetten de leukste plaatsen voor fietstochtjes voor je op een rij!
 
 

Waar ga jij naartoe op reis?

Ons team van reisfanaten zit over de hele wereld en weet de weg. Ook als er helemaal geen weg is. Wij gaan ver om jou dichtbij te brengen. Bij locals, cultuur, natuur, bij elkaar en bij jezelf. Welke bestemming wil jij beter leren kennen? Bekijk onze rondreizen Zuid-Afrika, rondreizen Vietnam, rondreizen Thailand, rondreizen Suriname, rondreizen Sri Lanka, rondreizen Namibië, rondreizen Myanmar, rondreizen Indonesië, en rondreizen Cambodja.
 

Vraag nu vrijblijvend een reisvoorstel aan

Tags: Tips - Reisadvies 

Blogs over Cambodja


Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter