Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
BlogOntdek de verhalen
  Ga terug

3 Op Reis: Chris Zegers ontdekt Sulawesi

Indonesie reizen - Sulawesi - Kalimantan - BNN 3 op reis - Indonesie - Chris Zegers

BNN 3 op reis presentator Chris Zegers koos voor Kalimantan (Indonesisch Borneo) en Sulawesi voor een avontuurlijke reis naar Indonesië. In de uitzendingen op 15 en 22 februari en 1 maart bezoekt Chris Zegers het eiland Sulawesi. Hij laat zich verrassen door de trance dans van de Bissu, de bizarre dodencultuur van Tana Toraja en Chris belandt op een bruiloft van de Bugis. We zijn er trots op dat we Chris mochten helpen zijn reis samen te stellen. Mis de BNN 3 op reis uitzendingen op 15 en 22 februari en 1 maart om 19:55 uur niet!

Indonesië | 12-02-2015
Paulien van der Geest

Heb je genoten van de eerste uitzendingen van 3 Op reis in Indonesië? In de uitzendingen op 15 en 22 februari en 1 maart bezoekt Chris Zegers het eiland Sulawesi. Hij laat zich verrassen door de trance dans van de Bissu, de bizarre dodencultuur van Tana Toraja en Chris belandt op een bruiloft van de Bugis. Mis de BNN 3 op reis uitzendingen op 15 en 22 februari en 1 maart om 19:55 uur niet!
 
We vroegen wat Chris het meeste opviel aan reizen op Sulawesi. Chris: “Op Sulawesi zijn weinig reizigers en toeristen. Het gebied van de Toraja’s met hun gebruiken en tradities hebben grote indruk op mij gemaakt. Mijn advies aan andere reizigers is om niet alles langs de Nederlandse meetlat te leggen, maar een open, respectvolle houding aan te nemen ten opzichte van de cultuur. Dan geniet je zelf ook het meest van je reis.” Lees het hele interview met Chris Zegers over zijn reis naar Kalimantan en Sulawesi.
 
We zijn er trots op dat we Chris en zijn crew mochten helpen om de meest bijzondere spots op deze eilanden te ontdekken. Wil jij net als Chris de Indonesische eilanden Sulawesi en Kalimantan ontdekken? Je kunt je reis zelf uitstippelen met onze Sulawesi en Kalimantan bouwstenen.
 
 

Zelf naar Sulawesi? Vraag een offerte aan!

Tags: Sulawesi - Kalimantan Borneo - Sulawesi - Kalimantan Borneo

Indonesië reizen - 

Blogs over Indonesië


Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter