BlogOntdek de verhalen
  Ga terug

DE MAGISCHE KRIS

Een betoverende zoektocht naar persoonlijke groei, succes en spiritualiteit

Mindwellness Reizen biedt iswm Footprint Travel een bijzondere Bali reis met NLP trainer en Sjamaan aan.

Indonesië | 21-06-2017
Paulien van der Geest

Betoverende Bali reis

Mindwellness Reizen biedt deze magische Bali reis aan juist in samenwerking met FootprintTravel, Indonesië kenner bij uitstek! Je gaat tal van mooie, indrukwekkende hotspots van het prachtige eiland Bali bezoeken. Je beleeft intense momenten en bekijkt fantastische natuur-fenomenen. Tegelijkertijd maak je een betoverende zoektocht naar persoonlijke groei, succes en spiritualiteit.

Reisleider van je eigen leven

Gedurende de reis over het eiland Bali, krijg je op verschillende plaatsen de tools aangereikt die je nodig hebt om de reisleider te zijn van je eigen leven. De tools komen uit verschillende schatkisten, die wonderwel met elkaar verbonden zijn: uit de ene kist komen NLP-attributen, uit de tweede ‘Hypnose’-technieken en uit de laatste Sjamanistische ondersteuning. Voor de bewaking van die schatkisten en voor de uitreiking van de schatten uit de schatkisten zijn met jullie mee op deze reis: Angélique de Graaff (NLP& Hypnose), Laxman Raj Giri (Sjamaan uit Nepal)
 

De Magische Kris: een combinatie van Bali, NLP & de Sjamaan

Uit eigen ervaring weten Angélique de Graaff en Laxman Raj Giri dat je op Bali betoverd raakt door de kleurenpracht van de tempels, het landschap, de muziek van de bamboe gamelan of het zachte ruizen van de zee. Ze ontdekten dat dit adembenemend magische eiland bij uitstek geschikt is voor het programma. Een verandering van omgeving zullen de impact versterken van je ontwikkelingstraject. Je zult tot in het diepst van je ziel genieten van het magische Bali terwijl je met technieken uit NLP en Sjamanisme je eigen Magische Kris gaat ontdekken.
 

De Magische Kris: smeed je eigen leven

Een Kris -een dolk- is een voorwerp waaraan magische krachten toegedicht worden. De Kris is een ritueel wapen voor status, zelfvertrouwen en leiderschap. In het Programma van de Magische Kris gaat het erom de Empu (ijzersmid) te zijn van je eigen Kris, de ‘schepper’ van je eigen leven, je eigen persoonlijkheid, je eigen geluk en succes.
 

NLP & de Sjamaan

Angélique de Graaff zal je met haar technieken helpen dagelijks stappen te zetten om je persoonlijke Magische Kris te smeden. Laxman Raj Giri begeleidt je door mantra-healing of een sjamanistische drum-sessie.
 

Thema’s van de Magische Kris

  • Welke kleine of grote ballast draag je mee en belemmert je in het vinden van geluk, succes, persoonlijk welbevinden?
  • De ballast en de Ondergaande Zon​
  • Cleansing en purificatie; thema gedurende 2 opeenvolgende dagen
  • Klaar voor the Leap of Faith: durf en moed om door te gaan met het smeden van jouw Kris
  • Aandacht voor jezelf
  • De Zon gaat op: Bestendiging en Borging van de Kris
  • Welverdiende Rust en (Mind)Wellness
  • De Magische Kris en jouw Toekomst: op weg naar Huis
 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze bijzondere mindwellness Bali reis? Kijk dan op de website van Mindwellness reizen. Deze reis boek je rechtstreeks bij Angélique de Graaff van Mindwellness reizen. Zij verzorgt de inhoud van het programma van de Magische Kris. Bali kenner Footprint Travel zorgt voor een goed verloop van de reis wat betreft accommodatie, transport en Bali excursies.
 

Meer weten over de Magische Kris? 

Blogs over Indonesië


Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter
Footprint Travel
Voordat je doorgaat...
Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website.
Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!

Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis?
Rondreizen Riksja Travel