Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
BlogOntdek de verhalen
  Ga terug

Footprint Travel heeft een nieuwe website én logo

Nieuwe Website - Footprint Travel - Nieuw Logo - Go local, meet the world - Nieuwe Slogan

Tadaaa! Met trots presenteren we jullie de nieuwe website, logo en slogan van Footprint Travel! Na een jaar brainstormen, stijl kiezen, ontwerpen, bouwen, uitproberen, bugs vangen en verder bijschaven is het eindelijk zover: de website is live! We zijn heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

Indonesië | 03-07-2019
Paulien van der Geest

Eindelijk is het zover: de website is live! We zijn heel benieuwd wat jullie ervan vinden! Allereerst: een compleet nieuw logo. Lichter, luchtiger, eigentijdser. Maar nog steeds groen natuurlijk!
Scrol je door of kijk je op je mobiele telefoon, dan wordt het logo kleiner, en staat er alleen nog Footprint in beeld. Zo kun je je scherm optimaal gebruiken. 
 
 

Eigentijdser en makkelijker

Ferry Bounin, oprichter Footprint Travel: ”Na 10 jaar vond ik het tijd voor een nieuwe look. Wat mij betreft kon onze website frisser en eigentijdser. Grotere foto’s, moderne kleuren. Ook de navigatie wilde ik graag nog beter laten aansluiten bij het gemakkelijk zoeken naar vakanties op mobiele apparaten zoals telefoon en tablet. Vandaar dat het zoekmenu van de zijkant naar de bovenkant is verplaatst. Bij een fris nieuw design bleek ook een nieuw logo te passen. De conclusie was dat het voetje uit het logo mocht. Dat was even wennen na 10 jaar, maar nu we er eenmaal aan gewend zijn, vinden we het nieuwe logo heel open en mooi. En toen moest natuurlijk ook onze hele huisstijl op zijn kop! Zodat reizigers ook al hun reisinformatie in de nieuwe stijl ontvangen.”
 

Go local, meet the world

Paulien van der Geest, mede-oprichter Footprint Travel: ‘’We wilden beter onder woorden brengen waar we voor staan en wat reizigers bij ons kunnen verwachten. We worden heel blij wanneer mensen na afloop van een reis zeggen dat ze een volgende keer weer op de Footprint Travel-manier willen reizen. Maar hoe vertellen we wat ‘reizen op de Footprint Travel-manier’ is aan mensen die ons nog niet kennen? Om tot die kern te komen, hebben we ons laten bevragen door verschillende mensen. We willen mensen verbinden met elkaar en met hun omgeving. We zijn nieuwsgierig naar bijzondere plekken op de wereld. Alles wat we belangrijk vinden, bleek samen te komen onder de kreet: Go local, meet the world.
 

Bijzondere ontmoetingen

Mensen willen een unieke, persoonlijke reis maken waar ze nog lang aan terugdenken. Als je van de gebaande paden gaat, kom je op de leukste plekken en dichterbij je omgeving. Ons doel als reisorganisatie is om jou écht in contact brengt met je bestemming. Want wij geloven dat bijzondere ontmoetingen bijblijven.”
 
 

Wat vind jij ervan? Topper of flopper?

We hopen maar dat jullie het allemaal mooi vinden. Wij houden hier op kantoor natuurlijk onze adem in!
Raak jij nou helemaal het spoor bijster op onze nieuwe website, denk je dat het overzichtelijker kan? Laat het ons weten, zodat we kunnen blijven verbeteren!
En vind je de website super mooi? Deel het dan vooral met je vrienden en familie!
 
 

Vraag nu vrijblijvend een reisvoorstel aan 

Blogs over Indonesië


Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter