Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
BlogOntdek de verhalen
  Ga terug

Nieuwe kasten voor Stichting De Stralende Parel in Ubud op Bali

Indonesie reizen - goede doel - support lokale mensen met een handicap

Wat gebeurt er met jouw donatie voor het goede doel? We keken wat Stichting De Stralende Parel heeft kunnen doen van de financiële bijdrage.

Indonesië | 16-02-2017
Ingrid van der Geest

Humor en gastvrijheid bij stichting De Stralende Parel in Ubud

In januari gingen we op bezoek bij een van de projecten die we samen met de Footprint-travelers steunen: de Cahaya Mutiara Foundation (De Stralende Parel) op Bali. We gaan er altijd met plezier op bezoek, omdat we in de loop van de jaren de bewoners steeds beter hebben leren kennen en ze ons altijd met veel humor en gastvrijheid ontvangen.
 

Nieuwe kasten voor de bewoners

We gingen samen met de Nederlander Jozef Verschure, die de stichting al jaren op allerlei manieren ondersteunt. Petje af voor Jozef! Verleden jaar hadden de Footprint-travelers samen een bedrag van  bijna duizend euro gedoneerd. Footprint Travel heeft dit bedrag aangevuld, zodat we een aantal concrete zaken konden realiseren. Zoals je ziet op de foto’s, zijn zowel in de dames- als herenslaapzaal praktische, oerdegelijke kasten geplaatst, waar elke bewoner een eigen opbergruimte heeft. Daarnaast zijn er kasten voor de keuken gemaakt.
 

Moestuin met eenden

Naast het gebouw is het afgelopen jaar een moestuin aangelegd. Verleden jaar hebben we bij ons bezoek daar een eerste aanzet van gezien, en nu stond er al van alles te groeien en te bloeien! Footprint Travel heeft samen met haar reizigers ook een aantal eenden gesponsord.
 

Help jij ook mee?

Samen met Jozef zijn we nu bezig om plannen te smeden voor volgend jaar. Zou je ook een bijdrage willen leveren aan deze stichting of deze stichting willen bezoeken tijdens je reis op Bali? Dat kan! Neem contact met ons op voor meer informatie en speciale donaties of geef een bijdrage van €15 op je boekingsformulier. Alvast bedankt namens de leden van De Stralende Parel!
 
 

Vraag nu vrijblijvend een reisvoorstel aan 

Blogs over Indonesië


Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter