Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
BlogOntdek de verhalen
  Ga terug

Wat is er allemaal veranderd aan de website?

Nieuwe website - Footprint Travel - Go Local, meet the world

Onze website heeft een extreme make-over gehad! De inhoud is nog steeds hetzelfde, alleen in een nieuw fris jasje gestoken. We nemen je graag even mee en laten je zien wat er is veranderd.

Indonesië | 02-07-2019
Paulien van der Geest

Ons logo, pay-off en huisstijl zijn veranderd, maar onze reizen blijven natuurlijk even verrassend, duurzaam en met dezelfde goede service als voorheen. We laten je graag zien wat er is veranderd en waar alle informatie die je van ons gewend bent, staat. Let op, alle andere plaatjes in dit blog zijn een afbeelding van de website (een printscreen) en niet klikbaar! Wil je de nieuwe website bekijken, klik dan linksboven op het nieuwe logo of ga naar FootprintTravel.nl
 

Logo en huisstijl

Allereerst natuurlijk het logo, de slogan en de kleuren. De huisstijl en de website zijn in een nieuw jasje gestoken. We vinden dat deze uitstraling beter past bij wat we doen. Wat we zelf heel kek vinden: elke regio heeft een eigen kleurtje gekregen en een speciaal voor ons ontworpen uniek lettertype. De Aziatische landen zijn geschreven in de zwierige letters die doen denken aan de verschillende Aziatische alfabetten. Terwijl Zuid-Afrika een soort tribal letter heeft. Het is misschien een detail, maar zoals jullie weten houden wij van details die het net een beetje anders dan anders maken!
 

Pay-off

Go Local, meet the world. Dat is onze nieuwe pay-off. We willen dat jij prachtige natuur kunt bezoeken en lokale culturen kunt ervaren. Nieuwe mensen ontmoeten. We zijn nieuwsgierig en omarmen de wereld. Dat moet het nieuwe logo uitstralen.
 

Navigatie

Het navigatiemenu is te vinden aan de bovenkant van de website. Dit is handiger als je zoekt op telefoon of tablet. Op de homepage kies je gemakkelijk je land en je soort reis: wil je zoeken in rondreizen of bouwstenen. Druk dan op Zoeken en je ziet alle rondreizen of alle bouwstenen van een land. Rondreizen zijn door onze experts getest en slim in elkaar gezet, het scheelt je dus veel tijd om hier uit te kiezen. Een rondreis kun je nog verder op maat maken met extensies (verlengingen) of excursies voor op je vrije dagen, je vindt deze informatie bij elke rondreis. Vind je niet wat je zoekt, stel dan met behulp van de bouwstenen een complete rondreis van twee of drie weken samen. Of schakel onze experts in, zij helpen je graag bij het samenstellen van een reis. 
Je kunt verder selecteren met behulp van uitklapmenu’s. Wil je bijvoorbeeld naar Sumatra in Indonesië? Zoek dan verder per eiland - in dit voorbeeld Sumatra- en je ziet alle rondreizen of bouwstenen van Sumatra.  
 

Informatie per land

Heb je eenmaal gekozen voor een land, dan vind je naast bouwstenen en rondreizen ook informatie over dit land. Onder informatie vind je een Reisgids met bezienswaardigheden en alle belangrijke Praktische informatie zoals visa, gezondheid & vaccinaties en beste reistijd. Ook vind je hier Reacties van Reizigers.
Hieronder zie je een afbeelding hoe het eruit ziet. Wil je op de website bekijken hoe het werkt, kijk dan bijvoorbeeld onder het zoekmenu van Myanmar, en kies voor Bouwstenen, rondreizen of Informatie. Informatie klapt uit tot:  (Reisgids, Praktische Informatie, Reacties van Reizigers)
 

Blog

Natuurlijk blijven we wekelijks bloggen over onze avonturen in den verre, zodat je wordt verrast met nieuwe reisinspiratie. En geven we vanuit onze eigen ervaringen handige tips voor reizigers. Of je nu avonturen van de gebaande paden zoekt, of met je kids op pad wil. Wij weten de weg! Het blog met onze persoonlijke reisverhalen staat bovenin. Wil je meer lezen over één specifiek land, dan is ook hier een zoekfilter.
 

Over ons

Wil je weten wie je aan de telefoon hebt gehad? Lees onze persoonlijke verhalen en vakantiekiekjes bij Wie we zijn. Hopelijk vind je net als wij Duurzaam reizen belangrijk, je leest hier meer over onze visie en wat 100% CO2 compensatie inhoudt. Wil je weten welke garanties we bieden en bij welke organisaties we zijn aangesloten? Ook dat vind je bij Over ons, onder het kopje Garanties. Ben je overtuigd en wil je nog even weten Hoe het werkt? Ook dat lees je hier gemakkelijk terug.
 

Makkelijker dan ooit

De website is makkelijker dan ooit. (En als je dat niet vindt, laat het ons dan vooral weten! We horen graag van je, zodat we de website nog beter kunnen maken.)
Net zoals we hopen dat we avontuurlijke reizen voor jullie zo makkelijk mogelijk maken. En jullie telkens weer blijven verrassen!
 

Vraag nu vrijblijvend een reisvoorstel aan 

Blogs over Indonesië


Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter