Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe website. Kom binnenkort terug en bekijk onze nieuwe routes, bestemmingen en excursies!
Kun je niet wachten met het boeken van een rondreis? Rondreizen Riksja Travel →
BlogOntdek de verhalen
  Ga terug

Nieuw! Myanmar rondreizen op maat met Footprint Travel

Myanmar reizen - Myanmar specialist - Reisadvies Myanmar - Yagon - Bagan

Footprint Travel, specialist voor reizen naar Azië en Afrika, breidt haar aanbod uit met reizen naar Myanmar, vroeger bekend als Birma. Het land is nog niet lang open als reisbestemming.

Myanmar | 31-08-2017
Paulien van der Geest

Footprint Travel, specialist voor reizen naar Azië en Afrika, breidt haar aanbod uit met reizen naar Myanmar, vroeger bekend als Birma. Het land is nog niet lang open als reisbestemming, waardoor het nog heel authentiek is. Ook voor dit land zijn de reizen samengesteld vanuit het Go Fair Go Local principe.
 
 

Waarom op reis naar Myanmar?

Myanmar, in de Britse tijd bekend als Birma, is nog niet lang open als reisbestemming. Hierdoor is het nog zeer authentiek en de mensen heel vriendelijk. De indrukwekkende vlakte vol met tempels bij Bagan is iets wat je absoluut gezien moet hebben. Bruisende hoofdstad Yangon en de koningssteden rondom Mandalay mag je ook niet overslaan. Maar naast bijzondere cultuur, is er ook prachtige natuur. Een boottrip over het Inle meer is heerlijk om te ontspannen aan het einde van je reis. Zoek je wat meer avontuur, ga dan naar de bergdorpen Hsipaw en Kalaw voor mooie wandelingen. Wil je echt van de gebaande paden, kies dan voor de avontuurlijke bouwsteen wandelen in de Chin-staat. Tot slot kent Myanmar ook een paar verrassend mooie stranden om je reis te eindigen.
 
 

Waarom kiest Footprint Travel voor reizen naar Myanmar?

We willen onze reizigers blijven verrassen met nieuwe bestemmingen. We hebben gekeken welke landen in Zuidoost Azië nog meer bij onze reis filosofie passen. Myanmar past daar zeker bij. Je kunt hier heel gevarieerde en avontuurlijke privé rondreizen maken, met aandacht voor natuur en de lokale bevolking. Juist omdat verschillende mensen van ons team Myanmar goed kennen, was dit een logisch uitbreiding voor ons. Met onze grondige landenkennis onderscheiden we ons van andere reisorganisaties en dat waarderen onze reizigers.
 

Kunnen we van reizen in Myanmar dezelfde aanpak verwachten?

Ook in Myanmar bieden we bijzondere ervaringen en ontmoetingen met de lokale bevolking. Go Fair, Go Local blijft ook hier ons leidende principe. Maak bijvoorbeeld een twee- of driedaagse trekking van Kalaw naar het Inle Lake en slaap bij een familie thuis. Zo ontdek je het authentieke Myanmar, weg van het massatoerisme. Op elke plek is een excursie naar de belangrijkste bezienswaardigheden inclusief, zo weet je zeker dat je geen belangrijke hoogtepunten mist. Op je vrije dag kun je naar eigen smaak optionele excursies toevoegen. Ga bijvoorbeeld met een trishaw op een foodie tour langs tea shops in Mandalay. Of maak een avontuurlijke fietstocht over het platteland rondom het Inle meer.
 

Hoe regel ik een Myanmar rondreis op maat?

De Myanmar bouwstenen, verlengingen (extensies) en excursies bieden je alle vrijheid om je eigen unieke reis samen te stellen. En heb je geen zin om te puzzelen, dan hebben we ook nu weer handige voorbeeld Myanmar reizen voor 2 of 3 weken samengesteld. Bij deze reizen letten we op de ideale route. Ook deze Myanmar rondreizen kun je verder op maat maken met de extensies en excursies. Zo creëer  je met de hulp van onze landenkenners jouw ideale Myanmar reis!
 

Vraag nu vrijblijvend een reisvoorstel aan

Tags: Myanmar - Myanmar 

Blogs over Myanmar


Stel je reis samen
Beleef de aanraders van kenners
Ga van de gebaande paden
Maak écht contact met de locals
Laat je bestemming beter achter